EEUU Parcs Nacionals

Chicago, Yellowstone i parcs del Sud-oest

A l’oest dels Estats Units, als territoris de frontera del segle XIX, a les planes i a les muntanyes on es varen forjar les llegendes del Far West, s’hi troben alguns dels parcs nacionals més antics i espectaculars d’Amèrica. Parcs nascuts de l’interès de savis locals, de naturalistes viatgers o de caçadors il·lustrats, de pioners de frontera conscients de ser l’avantguarda d’una onada colonitzadora destinada a domesticar els darrers espais verges de l’interior del continent…com l’explorador John Colter, que l’any 1809, ferit en una escaramussa amb els indis peus negres, va entrar per primera vegada a la conca del riu Yellowstone. O el miner John Moss, que seguint el rastre d’un tresor inexistent va plantar-se per primera vegada davant les runes arqueològiques de Mesa Verde. O fins i tot l’escriptor Edward Abbey, visitant assidu de Canyonlands, que va descriure les terres del Parc Nacional com el lloc més insòlit, màgic i espectacular del planeta. Fins a cert punt, l’oest americà és l’essència d’Amèrica, un territori únic on l’esperit de frontera es converteix en el mite fundacional d’un país. Un lloc, en definitiva,  on la història dels Estats Units se segueix al fil de la bellesa extraordinària del paisatge.

1r Dia – Volem a Chicago.

Presentació a l’Aeroport de Barcelona-El Prat. Sortida del vol a Nova York, on enllaçarem amb el vol a Chicago. Després d’aterrar ens traslladarem a l’hotel.

2n Dia – Chicago.

Després d’esmorzar començarem a visitar Chicago. El punt de partida és Magnificent Mile, on  es troben alguns dels edificis més interessants de la ciutat. Anirem a Oak Street Beach, veurem el famós John Hancock Center i coneixerem els principals parcs i carrers de Chicago. Dinarem i a la tarda embarcarem a l’anomenat Creuer de l’Arquitectura i coneixerem el Navy Pier, un moll artificial a la riba del llac Michigan.

3r Dia – Chicago.

Començarem el dia fent una passejada pel Loop on coneixerem l’arquitectura dels seus principals edificis. Acabarem gaudint de l’espectacular vista de la ciutat des de la torre Willis. A la tarda anirem al Millenium Park, un dels projectes més innovadors de la ciutat. Gaudirem d’una estona de temps lliure i retornarem a l’hotel.

4t Dia – Chicago – Jackson Hole – Grand Teton – Yellowstone.

Aquest matí volarem a Jackson Hole i ens dirigirem al Parc Nacional de Grand Teton. Farem una excursió al voltant de Jenny Lake i després continuarem l’etapa cap al Parc Nacional de Yellowstone, el més antic dels Estats Units. Passem pel llac Yellowstone, pugem al coll de Craig Pass i ens acostem a Observation Point.

5è Dia – Yellowstone.

Després d’esmorzar començarem la visita del parc. Fundat l’any 1872, fou el primer parc nacional del món. Destaca la diversitat de la seva fauna salvatge i la gran concentració de guèisers actius. Recorrerem el grand loop i arribarem a la zona hidrotermal de Mammoth. A la tarda arribarem a la conca dels guèisers, on destaca l’Old Faithful.

6è Dia – Volem a Denver.

Retornarem a Jackson Hole i agafarem el vol a Denver, una tranquil·la ciutat situada al peu de les Rocalloses i capital de l’estat de Colorado. Ens instal·larem a un cèntric hotel i sortirem a passejar pel centre històric.

7è Dia – Denver – Georgetown – Colorado National Monument – Grand Junction.

Aquest matí ens dirigirem a Georgetown. En ruta ens aturarem a Golden per visitar la tomba de Buffalo Bill, el personatge més conegut del Far West. Georgetown és una bonica ciutat victoriana nascuda durant la febre de l’or de l’any 1859. Dinarem i a la tarda visitarem Colorado National Monument. Allotjament a Grand Junction.

8è Dia – Grand Junction – Moab – Parc Nacional d’Arches – Moab.

Aquest matí ens dirigirem a Moab, on abans d’arribar farem un relaxant descens en llanxa pel riu Colorado. A la tarda anirem al Parc Nacional d’Arches, considerat un dels més espectaculars dels Estats Units gràcies a la major concentració mundial d’arcs naturals de pedra. Durant la nostra visita veurem alguns dels arcs més espectaculars i després retornarem a Moab per sopar i descansar.

9è Dia – Moab – Parc Nacional de Canyonlands – Moab.

Començarem el matí dirigint-nos a l’aeròdrom per fer un sobrevol amb avioneta del Parc Nacional de Canyonlands gaudint de la primera llum del dia. Acabat el sobrevol farem un recorregut amb autocar pel parc, parant-nos als millors miradors. A la tarda farem una emocionant excursió amb 4×4 per l’àrea de Hell’s Revenge.

10è Dia – Moab – Monument Valley – Cortez

Sortirem de Moab amb direcció sud, entrarem a la reserva Navajo i arribarem a Monument Valley, amb tota seguretat el paisatge més famós del sud-oest dels Estats Units. Gaudirem de la vista més cinematogràfica de les cèlebres meses i després farem un recorregut pel parc amb 4×4. Dinar tipus pícnic. A la tarda continuarem l’etapa cap a l’est fins a Cortez, on ens allotjarem.

11è Dia – Cortez – Parc Nacional de Mesa Verde – Durango.

Aquest matí ens dirigirem al Parc Nacional de Mesa Verde, on vivien els indis pueblo, una antiga civilització de la qual més tard sorgirien moltes de les tribus del Sud-oest. Visitarem alguns dels assentaments més importants del parc, famosos per estar construïts sota balmes immenses, i a la tarda continuarem l’etapa fins a Durango, on ens allotjarem.

12è Dia – Durango – Silverton – Grand Junction.

omençarem el dia dirigint-nos a l’estació de Durango per agafar l’antic tren de vapor a Silverton. Tot i que les mines de Silverton ja fa temps que estan tancades, la bellesa del recorregut ha fet del trajecte amb tren una de les principals atraccions de la regió. Farem una passejada per l’antic poble miner i acabarem l’etapa per carretera fins a Grand Junction.

13è Dia – Grand Junction – Denver.

Aquest matí començarem l’etapa per carretera cap a Denver per la millionaire route, una carretera de gran bellesa. Dinarem en ruta i a la tarda continuarem fent camí fins la capital de l’estat de Colorado. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel.

14è Dia – Denver – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit ens traslladarem a l’aeroport per iniciar els vols de retorn a Barcelona. Nit a l’avió.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

A Aterrarem a primera hora del matí a l’aeroport de Barcelona-El Prat. Fi del viatge.

Dates de sortida: 13 de juny i 1 d’agost de 2019.

Preu per persona en habitació doble:

Juny: 8.315.-€ (IVA inclòs).

Agost: 8.495.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.850.-€ (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols de la companyia de línia regular United Airlines, classe turista.
 • Hotels de 4**** a Chicago i Denver i de Primera Classe la resta del viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Chicago.
 • Visita del Parc Nacional de Yellowstone.
 • Visita del Parc Nacional de Grand Teton.
 • Visita de Georgetown.
 • Visita de Colorado National Monument.
 • Visita del Parc Nacional d’Arches.
 • Descens tranquil en llanxa pel riu Colorado.
 • Sobrevol i visita del Parc Nacional de Canyonlands.
 • Visita de Monument Valley.
 • Visita del Parc Nacional de Mesa Verde.
 • Excursió amb tren de vapor a Silverton.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Per entrar als Estats Units és imprescindible disposar de passaport de lectura mecànica i de l’autorització ESTA. Si us plau, en cas de dubte, consulteu a Eurovacances.

L’ordre de les visites a Grand Teton i Yellowstone pot canviar degut als canvis d’horari dels vols.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar