Canadà Costa a Costa

Quebec, Niàgara, Vancouver i les Rocalloses

Un país però dues costes, dues històries i dos paisatges completament diferents. A l’est, el Canadà històric, les grans ciutats i les províncies francòfones. I a l’oest, les muntanyes Rocalloses, els grans paisatges i els llacs més espectaculars del món.

La tradició francòfona de la costa est comença l’any 1534 quan Cartier descobreix el Canadà. La Nouvelle France estava a punt d’entrar a la història. Però no per perdurar. Al segle XVIII la rivalitat anglofrancesa a Europa es va traslladar a Amèrica i el 1759 la Nouvelle France va deixar d’existir per integrar-se al Canadà. Però els habitants de la Belle Province no tenien cap intenció de deixar de ser francesos.

La història de la costa oest, en canvi, és la d’una societat de frontera, amb nadius que no volien marxar i colons que havien vingut per quedar-s’hi. Cent anys més tard, la frontera ha passat a la història i les Rocalloses són parcs nacionals. Només una cosa no ha canviat: la bellesa salvatge de les muntanyes més inaccessibles d’Amèrica. I és que com va dir l’escriptor Charles Dickens quan va visitar el Canadà, en aquesta terra d’il·lusió i esperança hi ha paraules per tot menys per descriure el paisatge.

1r Dia – Volem a Quebec.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Quebec, via Montreal. Després d’aterrar anirem a l’hotel on ens allotjarem les properes dues nits.

2n Dia – Quebec.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit començarem a visitar el centre històric (UNESCO), on hi trobem el castell Frontenac, la Ciutadella i les seves fortificacions. Dinarem i a la tarda passejarem pel Jardí dels Governadors i gaudirem d’una estona de temps lliure. Aquest vespre soparem a un bon restaurant local.

3r Dia – Quebec – Montreal.

Esmorzarem a l’hotel i després anirem a veure les boniques cascades de Montmorency. Dinarem a un restaurant local i tot seguit ens traslladarem a Montreal. En arribar anirem a conèixer l’anomenada vila subterrània, formada per una gran xarxa de passatges i galeries comercials on a l’hivern es concentra l’activitat dels vianants. En acabar ens allotjarem a l’hotel.

4t Dia – Montreal – Ottawa.

Esmorzarem i visitarem la ciutat. Passejarem pel centre de la ciutat vella, visitarem la Basílica de Notre Dame i passarem pel carrer Sherbrooke, que separa els sectors anglòfon i francòfon de la ciutat, i la plaça Cartier. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a Ottawa, la capital del Canadà des de 1857. En arribar farem un recorregut per la zona residencial i diplomàtica i veurem l’edifici del Parlament. Allotjament a l’hotel.

5è Dia – Ottawa – Toronto.

Esmorzarem a l’hotel i a continuació i ens dirigirem al Museu de les Civilitzacions, on coneixerem la història de les diverses nacions natives del Canadà. Tot seguit sortirem cap a Rockport, on dinarem i a la tarda farem una excursió amb vaixell per l’anomenat arxipèlag de les Mil Illes abans de continuar per carretera fins a Toronto.

6è Dia – Toronto – Niàgara – Toronto.

Esmorzarem i tot seguit farem una excursió de dia sencer a les cascades del Niàgara. Farem una navegació fins al peu dels salts d’aigua i també un sobrevol amb helicòpter. Dinarem i a la tarda tornarem a Toronto tot aturant-nos a Niagara on the Lake.

7è Dia –  Toronto – Calgary – Banff.

Després d’esmorzar visitarem Toronto, seu universitària i seu del govern provincial d’Ontario. Veurem l’Ajuntament, el Parlament i la torre de telecomunicacions que domina la ciutat amb els seus 551 m d’alçada. Dinarem, a la tarda agafarem el vol a Calgary i quan hi arribem continuarem fins a la població de Banff, important centre d’esquí i alpinisme, on ens allotjarem.

8è Dia – Banff – llac Moraine – llac Louise – Banff.

Després d’esmorzar a l’hotel farem una passejada per la bonica ciutat de Banff. A continuació enfilarem la carretera fins a la vall dels Deu Pics. Visitarem l’espectacular llac Moraine, un dels més famosos de les Muntanyes Rocalloses, i després dinarem. A la tarda anirem a conèixer l’espectacular llac Louise. Quan acabem les visites retornarem al nostre hotel de Banff.

9è Dia – Banff – camp de gel Columbia – Jasper.

Després d’esmorzar enfilarem la ruta transcanadenca, al llarg de la qual veurem els espectaculars llacs Peyto i Bow. Dinarem en ruta i a la tarda utilitzarem un vehicle especial per pujar fins al camp de gel Columbia. Veurem les cascades Athabasca i arribarem a Jasper.

10è Dia – Jasper – llac Medecine – llac Maligne – Jasper.

Esmorzarem a l’hotel de Jasper i a continuació i sortirem per carretera en direcció al congost Maligne. Després vorejarem el llac Medecine, gaudint de la seva panoràmica, i finalment arribarem al llac Maligne, un dels més espectaculars de les Rocalloses. Farem un passeig en barca pel llac i retornarem a Jasper per dinar i gaudir lliurement de la tarda en aquest meravellós indret.

11è Dia – Jasper – Edmonton – Vancouver.

Esmorzarem i sortirem cap a Edmonton. El trajecte, de gran bellesa, ens acostarà fins a la ciutat d’Edmonton, on en arribar dinarem i a la tarda agafarem el vol que ens portarà a Vancouver, on ens allotjarem les properes tres nits.

12è Dia – Vancouver – Victoria – Vancouver.

Després d’esmorzar a l’hotel ens dirigirem al port de Vancouver on agafarem els hidroavions per sobrevolar la badia de Victoria. Farem una excursió amb llanxa per veure balenes i després dinarem. A la tarda visitarem els Jardins Butchard i a continuació ens traslladarem a Swartz Bay per agafar el ferri i tornar al continent.

13è Dia – Vancouver.

Esmorzarem i sortirem a conèixer Vancouver, banyada pel Pacífic i envoltada de muntanyes. Durant el recorregut coneixerem el parc Stanley. Tot seguit enfilarem la ruta que ens portarà fins al pont Capilano. Passarem a peu per aquest espectacular pont penjant i després dinarem al mercat de Granville. A la tarda visitarem els barris de Gastown i Chinatown. Disposarem d’una estona de temps lliure abans d’anar a sopar a un restaurant local.

14è Dia – Iniciem el retorn a Barcelona.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport de Vancouver per agafar els vols de retorn a Barcelona. Sopar i nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aquest matí aterrarem a Barcelona. Fi del viatge.

Dates de sortida: 16 de juny, 1 d’agost i 15 de setembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble:  

Juny: 6.995.-€ (IVA inclòs).

Agost: 7.430.-€ (IVA inclòs).

Setembre: 7.275.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.755.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols amb la companyia Air Canada Rouge, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** durant tot el recorregut, exceptuant a Banff que és categoria turista.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Montreal.
 • Visita del Quebec i la cascada de Montmorency.
 • Visita d’Ottawa.
 • Creuer per les Mil Illes.
 • Visita de Toronto.
 • Visita de les cascades Niàgara amb sobrevol amb helicòpter i recorregut amb vaixell.
 • Visita de Banff.
 • Visita dels llacs Moraine, Louise, Peyto, Medecine i Maligne.
 • Excursió amb vehicle especial sobre la glacera Columbia.
 • Visita de les cascades Athabasca.
 • Visita de Vancouver.
 • Vol panoràmic amb hidroavió fins a Victoria.
 • Visita de Victoria amb excursió per veure la fauna marina.
 • Visita dels Jardins Butchard.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar