Birmània

El país de les mil pagodes

Birmània és un país de tradicions mil·lenàries, imperis desapareguts i història profunda que ha sabut conservar una joia inigualable del seu passat sense paral·lels a cap altre país del sud-est asiàtic: Bagan, una antiga ciutat monumental que per sí sola justifica el viatge al país. Bagan va iniciar la seva època daurada a mitjans del segle XI, gaudint durant dos-cents cinquanta anys d’un esplendor tan extraordinari que la ciutat va quedar literalment farcida de milers de temples de les més variades dimensions. Per fer-nos una idea de la magnitud de l’espectacle, és com si totes les catedrals i esglésies gòtiques d’Europa s’haguessin construït a la mateixa ciutat, un bon dia les haguessin abandonat i després s’haguessin conservat intactes durant centenars d’anys. Senzillament: impressionant! Però durant aquest viatge no només visitarem la fabulosa Bagan. També ens aproparem al llac Inle, pujarem al mont Popa, visitarem Amarapura i Ava, entrarem al temple dels 9.000 budes, explorarem els santuaris troglodítics de Hpo Win i passejarem per Rangun per conèixer el llegat colonial de l’època britànica.

1r Dia – Volem a Singapur.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia d’Eurovacances. Sortida del vol a Singapur, on enllaçarem amb el vol a Rangun. Nit a bord.

2n Dia – Singapur – Rangun.

Aterrarem a Rangun i anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Després de dinar començarem a conèixer la ciutat visitant l’espectacular pagoda Shwedagon, un dels santuaris més venerats del país. En acabar la visita anirem a descansar a l’hotel.

3r Dia – Rangun – Mandalay – Amarapura – Ava – Mandalay.

Després d’esmorzar volarem a Mandalay. En aterrar sortirem per carretera cap a Amarapura, on descobrirem el monestir Mahagandyon i veurem el pont de fusta U Bein; ens acostarem a Ava en vaixell i dinarem. A la tarda visitarem els monestirs de Maha Aungmye Bonzan i Bargayar abans de retornar a Mandalay.

4t Dia – Mandalay – Mingun – Mandalay.

Aquest matí visitarem la ciutat de Mandalay, on coneixerem les pagodes de Mahamuni i Kuthodaw i el monestir de Shwe Kyaung.Després de dinar, navegarem fins a Mingun, a la província de Sagain. Quan arribem visitarem la Pagoda Inacabada i coneixerem la campana de Mingun, una de les més grans del món. Acabada la visita retornem al vaixell per navegar de nou rumb a Mandalay.

5è Dia – Mandalay – Sagaing – Monywa.

Avui, després d’esmorzar, ens dirigirem a les muntanyes de Sagaing. Durant el recorregut ens aturarem a visitar el Buda Gegant, el Temple dels 9.000 Budes i el temple de Thanpode. Finalment arribarem a Monywa, on ens allotjarem i dinarem. A la tarda anirem a conèixer el conjunt de coves de Hpo Win, format per centenars de grutes i milers d’estàtues de Buda.

6è Dia – Monywa – Mau – Pakokku – Bagan.

Esmorzarem a l’hotel i sortirem per carretera cap a Mau, una petita localitat d’ambient tradicional on es fabriquen pals d’encens. Farem una passejada pel poble i tot seguit continuarem l’etapa fins a la ciutat de Pakokku. Coneixerem els animats mercats locals i dinarem. A la tarda continuarem l’etapa fins a Bagan, on ens allotjarem.

7è Dia – Bagan.

Després d’esmorzar anirem a visitar el mercat de Nyaung–Oo. A continuació ens dirigirem a la pagoda Shwezigon, una de les més sagrades de Bagan perquè guarda dues relíquies de Buda. Dinarem i a la tarda coneixerem els temples d’Annada, Thatbinnyu i Damayangyi; aquest darrer és un dels més grans de Bagan. Acabarem el dia recorrent l’antiga ciutat amb cotxe de cavalls.

8è Dia – Bagan – mont Popa – Bagan.

Començarem el dia dirigint-nos al mont Popa, un volcà inactiu situat al sud de Bagan, al cim del qual hi ha un palau i la pagoda de Taungkalat. Per visitar-los caldrà que pugem més de 700 graons, però l’ascensió és altament recomanable per les vistes que ofereix. Dinarem i a la tarda, abans de retornar a Bagan, farem una passejada per conèixer les plantes medicinals de la regió.

9è Dia – Bagan – Heho – Pindaya – Kalaw.

Aquest matí anirem a l’aeroport per agafar el vol a Heho. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a Pindaya. Farem una passejada per la localitat i tot seguit anirem a visitar els impressionants santuaris de les coves de Pindaya. Dinarem i a la tarda anirem a conèixer la localitat de Myinka. Finalment arribarem a Kalaw, on ens allotjarem.

10è Dia – Kalaw – llac Inle.

Esmorzarem i tot seguit ens traslladarem per carretera al centre de recuperació d’elefants, on veurem com es cuida als animals que ja no són aptes per treballar. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa fins al llac Inle. Envoltat per altes muntanyes, aquest llac constitueix un dels paisatges més bonics del sud-est asiàtic. Finalment pujarem a les barques que ens portaran fins al nostre hotel.

11è Dia – Llac Inle – Inn Dein – llac Inle.

Avui passarem el dia explorant el llac Inle. Al llarg del recorregut visitarem les pagodes de Daw Oo i Indein i veurem els famosos pobles i mercats flotants de la regió. Dinarem i a la tarda coneixerem els teixits de seda i lotus típics del llac Inle. Quan acabem retornarem al nostre hotel.

12è Dia – Llac Inle – Heho – Rangun.

Després d’esmorzar ens traslladem a l’aeroport de Heho per agafar el vol a Rangun. Dinarem i a la tarda seguirem coneixent la ciutat. Durant el nostre recorregut visitarem la pagoda de Chauk Htat Gyi, on contemplarem el Gran Buda Inclinat, i pararem per veure la nau reial coneguda amb el nom de Karaweik. Continuarem la visita fent una passejada per conèixer el llegat colonial i en acabar la visita retornarem a l’hotel.

13è Dia – Rangun – Singapur.

Després d’esmorzar visitarem el parc de Mahabandoola i anirem al mercat de Bogyoke, conegut durant l’època britànica com el mercat Scott, on gaudirem de temps lliure per fer compres i després dinarem. A la tarda ens traslladem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona. Sopar i nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a l’Aeroport de Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Dates de sortida: 4 de juliol i 30 de setembre de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 

Juliol: 3.995.-€ (IVA inclòs).

Setembre: 4.240.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 

Juliol: 715.-€ (IVA inclòs).

Setembre: 995.-€ (IVA inclòs).

El preu inclou

 • Vols intercontinentals de la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Vols domèstics de companyies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** a Mandalay, Bagan i llac Inle, de 5***** a Rangun i de classe turista superior a Monywa i Kalaw.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Mandalay.
 • Visita d’Amarapura i d’Ava.
 • Visita de Sagaing.
 • Visita de Mau i Pakokku.
 • Excursió al mont Popa.
 • Visita de Bagan.
 • Visita del llac Inle.
 • Visita de Pindaya i Myinka.
 • Visita de Rangun.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari; el seu import està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar