Terranova

Nova Escòcia, Labrador i Newfoundland

Terranova, un dels llocs més remots de l’Atlàntic Nord, és el territori americà més pròxim a Europa. Tot i això, l’illa ha viscut durant segles la paradoxa de ser a prop de tot arreu i, alhora, lluny de tothom. Boscos infinits, muntanyes espectaculars, esculls amenaçants, icebergs gegantins i vents glacials feien de l’illa més salvatge d’Amèrica un lloc massa complicat per atreure als colons. En aquella època, la bellesa del paisatge encara no interessava ningú. A Terranova i a Labrador només s’hi anava a pescar per tornar ràpidament cap a Europa. Els víkings s’hi van estar una dècada, els bascos un segle i els francesos tres-cents anys. Només els anglesos s’hi van quedar. Tot i això, la darrera colònia britànica d’Amèrica mai va atreure l’interès dels governants de la metròpoli. Per a Londres, el centre estratègic de la regió sempre va ser més a l’est, a Nova Escòcia, a la vall d’Annapolis i la ciutat d’Halifax. Allà hi havia els francesos d’Acàdia i Nova França, amb qui protagonitzarien un dels conflictes més llargs de l’Amèrica colonial. Avui, Terranova, Labrador i Nova Escòcia ofereixen als viatgers una visió única de la complicada història del Canadà i un contacte directe amb els espectaculars paisatges de les províncies atlàntiques. Tot plegat, a tocar d’Europa i a les portes del Gran Nord.

1r Dia – Volem a Halifax.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Montreal, on connectarem amb el vol a Halifax, la capital de Nova Escòcia. Una vegada recollit l’equipatge anirem a instal·lar-nos a un hotel del centre de la ciutat.

2n Dia – Halifax.
Després d’esmorzar visitarem Halifax. Durant el recorregut descobrirem el traçat urbanístic del segle XVIII i veurem l’església de fusta de St. Paul. Després anirem a la Ciutadella, visitarem el Museu Militar i pujarem a les muralles, des d’on es gaudeix de les millors vistes de Halifax. Passarem pel cementiri on reposen les víctimes del Titànic i acabarem el matí a la Torre Martello de Point Pleasant. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb vaixell pel port de la ciutat. Disposarem de temps lliure i després ens retrobarem a l’hotel per sopar.

3r Dia – Halifax – Annapolis Royal – Fort Royal – Halifax.
Esmorzarem i després sortirem per carretera cap al nord-oest per descobrir les arrels franceses de l’antiga Acàdia. La primera parada la farem a Grand Pré, on el 1755 es va fer públic el decret d’expulsió dels francesos. Finalment arribarem a Annapolis Royal, on dinarem. A la tarda visitarem Fort Anne, la fortificació que defensava la capital de l’Acàdia francesa. Continuarem l’etapa fins Fort Royal, on visitarem la reconstrucció del primer assentament francès de 1604, declarat Monument Històric Nacional. Quan acabem retornarem al nostre hotel de Halifax.

4t Dia – Halifax – Lunenburg – Peggy’s Cove – Halifax.
Esmorzarem a l’hotel i després anirem a conèixer Peggy’s Cove, amb tota seguretat el port de pesca més famós de Nova Escòcia. Farem una passejada pel minúscul centre urbà i ens acostarem al far. Continuarem el matí fent un recorregut panoràmic fins a Lunenburg, una bonica localitat fundada el 1753 per alemanys i suïssos. Farem una passejada pel centre històric (UNESCO) i entrarem a l’església de St. John, del segle XVIII. Dinarem i a la tarda visitarem l’interessant Museu de la Pesca de l’Atlàntic. Acabada la visita retornarem a Halifax.

5è Dia – Halifax – Deer Lake – St. Anthony.
Esmorzarem a l’hotel i després volarem a Deer Lake, a Terranova. Després continuarem l’etapa per carretera cap a la Northern Peninsula, passarem per les Long Range Mountains i recorrerem la costa dels estrets de Labrador, on a vegades es poden veure icebergs. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a St. Anthony, on soparem i ens allotjarem.

6è Dia – St. Anthony – l’Anse aux Meadows – L’Anse au Clair
Esmorzarem a l’hotel i després anirem a visitar el jaciment víking de l’Anse aux Meadows (UNESCO). Veurem les restes arqueològiques de les cabanes originals, entrarem a les reconstruccions dels anys 1970s i visitarem el peti museu local. Quan acabem ens dirigirem al petit port de St. Barbe, als estrets de Belle Ille. Dinarem i a la tarda agafarem el ferri fins la Península de Labrador. Desembarcarem al port de Blanc Sablon i continuarem amb autocar fins l’Anse au Clair. Ens instal·larem a l’hotel i després sortirem a fer una passejada.

7è Dia – L’Anse au Clair – Red Bay – Point Amour – L’Anse au Clair.
Esmorzarem a l’hotel i després farem un recorregut per carretera fins a Red Bay, un petit port de pescadors fundat per baleners bascos al segle XVI. Visitarem les restes arqueològiques de l’estació balenera i visitarem el museu local. Dinarem i a la tarda visitarem el far de l’Anse Amour, de 1857, un dels més antics de Labrador. De camí cap a l’hotel ens aturarem un moment a veure un antic túmul funerari que amb 9.000 anys d’antiguitat és la tomba més antiga d’Amèrica. Sopar i allotjament a L’anse au Clair.

8è Dia – L’Anse au Clair – PN Gros Morne.
Esmorzarem a l’hotel i després anirem a Blanc Sablon per agafar el ferri de retorn a Terranova. Dinarem a l’arribar a St. Barbe i després continuarem l’etapa cap al sud. Ens aturarem a veure les formacions rocalloses de The Arches i els paisatges de Cow Head i finalment arribarem al nostre hotel, situat molt a prop del Parc Nacional de Gros Morne (UNESCO). Ens instal·larem a l’hotel i després sortirem a fer una passejada amb el nostre guia.

9è Dia – PN Gros Morne – Gander.
Després d’esmorzar farem una caminada fins a Western Brook Pond, on gaudirem dels paisatges sobrecollidors del fiord més impressionant de Terranova. Quan arribem al fiord ens embarcarem a un petit vaixell per navegar les aigües del Western Brook Pond, que zigzaguegen sota les impressionants parets verticals de les Long Range Mountains. Quan acabem l’excursió continuarem l’etapa fins Rocky Harbour, on dinarem. A la tarda iniciarem l’etapa per carretera fins a Gander, on ens allotjarem i soparem.

10è Dia – Gander – PN Terranova – Placentia – St. John’s.
Esmorzarem a l’hotel i després sortirem per carretera cap al Parc Nacional de Terranova. Farem una passejada per conèixer el paisatge de la zona i després continuarem l’etapa fins a Clarenville, on dinarem. A la tarda anirem a visitar les restes de la fortalesa de Placentia, la capital francesa de Terranova durant el segle XVII. Les restes del castell estan situades sobre un turó que domina el fiord de Placentia i des del qual es gaudeix d’una vista extraordinària. Finalment arribarem a St. John’s, la capital de la província, on ens allotjarem i soparem.

11è Dia – St. John’s.
Després d’esmorzar visitarem St. John’s, fundada el 1528 i considerada la ciutat més antiga de Nord Amèrica. Durant la visita recorrerem Water Street i veurem la basílica catòlica, la catedral anglicana i l’antiga residència del governador. També veurem Fort Amherst, els vaixells que pescaven als Grans Bancs i el poblet de pescadors de Quidi Vidi. Finalment pujarem a Signal Hill, des d’on gaudirem de les millors vistes de la ciutat. Dinarem i a la tarda anirem a Cape Spears, la punta més oriental d’Amèrica. Quan acabem la visita retornarem al centre de la ciutat i disposarem de temps lliure. Al vespre ens retrobarem per sopar.

12è Dia – Iniciem el retorn.
Esmorzarem a l’hotel i trasllat a l’aeroport per volar a Montreal, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

13è Dia – Arribem a Barcelona.
Arribarem a Barcelona i donarem per acabat aquest el viatge.

Data de sortida: 9 de juliol.

Preu per persona: 5.930.-Euros (IVA inclòs)

Suplement habitació individual: 875.-Euros (IVA inclòs)

Aquest preu inclou:
Vols internacionals de la companyia Canada Rouge, classe turista.
Estada en hotels de 4**** a Halifax i a St. John’s, i hotels de categoria turista la resta del viatge, els millors disponibles a cada lloc.
Servei de maleters.
Pensió completa durant tot el viatge
Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.
Visita de Halifax amb entrada a la Ciutadella i creuer pel port.
Visita de Grand Pré, Fort Anne i Port Royal.
Visita de Lunenburg i de Peggy’s Cove.
Visita del jaciment víking de l’Anse aux Meadows.
Visita de Red Bay i l’Anse Amour a Labrador.
Visita del Parc Nacional de Gros Morne amb creuer per Western Brook Pond.
Visita del Parc Nacional Terranova.
Visita de Castle Hill a Placentia.
Visita de St. John’s amb entrada a Signal Hill i Cape Spears.
Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar