Mongòlia

El regne de l’estepa

El país de l’estepa, dels horitzons inabastables, del desert de Gobi, dels monestirs perduts i les ciutats oblidades, dels imperis mundials de Genguis Khan i les tradicions eternes dels nòmades. I, perquè no, el país del Naadam, el festival medieval més important de l’Àsia central, que se celebra cada juliol des del segle XIII amb competicions de lluita lliure, arquers i curses a cavall. Mongòlia té tres vegades la superfície de l’estat espanyol però només tres milions d’habitants. Un país de dimensions superlatives on l’espai és el monarca absolut. Perquè això és el que hi ha a Mongòlia: espai i més espai. I també un gran enigma: el d’una civilització i una gent capaç de conquerir el món al segle XIII i sobreviure fins al XXI sense sucumbir davant els veïns més voraços del planeta. Aquest és un viatge espectacular a una destinació inèdita, una aventura extraordinària a un dels indrets més solitaris del món. Acompanyeu-nos i descobrireu una cultura singular forjada a les grans distàncies, als paisatges oberts i a les condicions extremes de l’estepa, un país generós d’hospitalitat llegendària on encara es pot gaudir de la genuïna acollida dels seus habitants.

1r Dia – Volem a Ulan Bator.
Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Moscou, on connectarem amb el vol a Ulan Bator. Nit a bord.

2n Dia – Ulan Bator
Aterrarem a Ulan Bator de matinada i anirem a instal.lar-nos a l’hotel. Disposarem del matí lliure per descansar i després dinarem. A la tarda visitarem la capital del país. Durant el recorregut visitarem el monestir de Gandan, centre budista més important del país, visitarem les col·leccions del Museu Nacional i passejarem per la Plaça Central.

3r Dia – Ulan Bator – Naadam – HS Khan.
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’estadi central d’Ulan Bator per assistir a la cerimònia inaugural del festival de Naadam. Seguidament veurem les competicions de lluita lliure. Dinarem i a la tarda retornarem a l’estadi per veure les competicions de tir a l’arc. Finalment sortirem a la ciutat i anirem a instal·lar-nos a un campament de gers de luxe situat a l’estepa.

4t Dia – HS Khan – Naadam – PN Hustai – HS Khan.
Esmorzarem i després assistirem a les curses de cavalls del festival de Naadam que se celebren a l’estepa. Quan acabin ens traslladarem al Parc Nacional de Hustai. Dinarem i a la tarda visitarem el parc, on encara es poden veure exemplars en llibertat del takhi o cavall de Prezewalski. Coneixerem els esforços de conservació actuals i després sortirem a veure els cavalls salvatges. Quan acabem tornarem al campament d’HS Khan.

5è Dia – HS Khan – monestir d’Amarbayasgalant.
Esmorzarem i començarem l’etapa cap al nord, en direcció al monestir d’Amarbayasgalant. Situat a la vall d’Iven, gaudeix d’una posició privilegiada als peus de mont Büren-Khaan. Dinarem en ruta i a la tarda visitarem el monestir, un dels grans centres budistes del país. Acabada la vista ens instal·larem al campament de gers. Abans de sopar encara ens quedarà temps per passejar una estona pels voltants i gaudir de l’ambient isolat de la regió.

6è Dia – Amarbayasgalant – llac Huvsgul.
Esmorzarem i després sortirem per carretera cap al llac Huvsgul. Durant el trajecte travessarem paisatges de gran bellesa, deixarem enrere l’estepa i entrarem a les zones de muntanya que envolten el llac, situat a 1700m d’altitud. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem al campament de gers on ens allotjarem les dues properes nits.

7è Dia – Llac Huvsgul.
Després d’esmorzar començarem una excursió de dia sencer per conèixer l’entorn del llac, un dels més importants d’Àsia Central. Durant el recorregut coneixerem els tsaatan, un dels darrers pobles nòmades dedicats exclusivament a la ramaderia dels rens. Al vespre farem un sopar especial tipus barbacoa. Allotjament al campament de gers del llac Huvsgul.

8è Dia – Huvsgul – Moren – Ulan Bator.
Esmorzarem al campament i després ens traslladarem a l’aeroport de Moren per agafar el vol a Ulan Bator. Ens instal·larem a l’hotel i a la tarda assistirem a un concert de música folklòrica.

9è Dia – Ulan Bator – Gobi – Khongor.
Ens llevarem aviat i agafarem el vol al desert de Gobi. Tant bon punt arribem començarem el recorregut per les pistes del desert fins les espectaculars dunes de Khongor. Ens instal·larem al campaments de gers i dinarem. A la tarda ens aproparem a les dunes més altes de la regió, des d’on gaudirem d’una magnífica posta de sol al desert.

10è Dia – Khongor – Dream Gobi.
Aquest matí farem una excursió amb camell per les dunes de Khongor. Retornarem al campament per dinar i després ens traslladarem per les pistes del desert al campament de Dream Gobi. Ens instal·larem als gers i després visitarem una família de ramaders locals per conèixer el mode de vida tradicional dels ramaders de la zona.

11è Dia – Dream Gobi – Yoliin Am – Bayanzag – Dream Gobi.
Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la regió de Gobi Gurvan Saikhan per visitar les gorges de Yoliin Am. Farem una passejada per conèixer l’entorn i després retornarem al campament. Dinarem i a la tarda anirem a visitar els anomenats espadats de foc de Bayanzag. Disposarem d’una estona per passejar i veurem la posta de sol abans de prendre un sopar tradicional del país als mateixos espadats. Quan acabem retornarem a Dream Gobi.

12è Dia – Volem a Ulan Bator.
Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport de Gobi per agafar el vol a Ulan Bator. Després d’aterrar anirem a visitar l’estàtua gegant de Genguis Khan situada a les afores de la ciutat. Retornarem a la capital per dinar i després ens instal.larem a l’hotel. A la tarda visitarem el Palau d’Hivern de Bogd Khan i el Memorial de Zaisan. Al vespre celebrarem un sopar especial de comiat.

13è Dia – Retornem a Barcelona.
De matinada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Moscou, on connectarem amb el vol a Barcelona. Final del viatge.

Dates de sortida: 9 de juliol.

Preu per persona en habitació doble: 7.735.- € (IVA Inclòs).

Suplement habitació individual: 1.450.- € (IVA Inclòs).

Aquest preu inclou:
Vols internacionals de la companyia Aeroflot, classe turista.
Vols domèstics amb companyies locals, classe turista.
Estada a hotel de 5***** a Ulan Bator, campament de gers de Luxe a Hustai, campament de gers amb bany privat a Huvsgul, Khongor i Dream Gobi i campament de gers sense bany privat a Amarbayasgalant.
Pensió completa.
Servei de maleters a Ulan Bator.
Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
Visita d’Ulan Bator amb entrada a Gandan i Bogd Khan.
Assistència al festival de Naadam (inauguració, lluita, arc i cavalls)
Visita del Parc Nacional de Hustai.
Visita del monestir d’Amarbayasgalant.
Visita del llac Huvsgul.
Visita de les dunes de Khongor.
Visita de les gorges de Yoliin Am.
Visita de l’espadat de foc a Bayanzag.
Visita de l’estàtua gegant de Genguis Khan.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar