Kamtxatka

La península dels ossos i els volcans

El lloc més remot de Sibèria és una península volcànica de 1.240 km de longitud i gairebé 500.000 km² de superfície banyada per les fredes aigües dels mars de Bering, Okhotsk i el nord de l’oceà Pacífic. Es miri com es miri és lluny de tot i de tothom. Però l’aïllament no és només geogràfic, perquè durant dècades la península va estar tancada a qualsevol visitant. La proximitat a les costes d’Alaska, les bases ultrasecretes i les tensions de la Guerra Freda varen portar a les autoritats soviètiques a segellar completament Kamtxatka. Des de llavors no faria sinó engrandir la seva llegenda com la quinta essència dels llocs més espectaculars i inaccessibles del planeta. Amb la caiguda de la Unió Soviètica, la península obre les seves portes als viatgers, però continua sent un lloc remot, amb poques infraestructures i gairebé més ossos i volcans que persones. Per gaudir del seu paisatge calen helicòpters, vaixells i vehicles especials, convertint qualsevol itinerari en una variada aventura farcida d’emocions inoblidables. Nosaltres ens instal·larem a Petropavlovsk, la capital de Kamtxatka, i des d’aquí visitarem els llocs més espectaculars de l’extrem sud de la península

1r dia – Moscou.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol directe a Moscou. Un cop aterrem i recollim l’equipatge, anirem a instal·lar-nos a l’hotel per sopar i descansar.

2n dia – Moscou.

Esmorzarem i després sortirem per fer una visita panoràmica de la capital que ens permetrà descobrir els edificis més emblemàtics de la ciutat i apreciar els diversos estils arquitectònics del centre històric, on predomina el barroc, el classicisme socialista i el modernisme. Durant la visita també passejarem per la famosa Plaça Roja i entrarem a la catedral de Sant Basili, la gran icona de Moscou amb les seves cúpules de colors. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu de Belles Arts Pushkin, amb obres impressionistes dels segles XIX i XX. Acabades les visites retornarem a l’hotel.

3r dia – Moscou.

Aquest matí ens dirigirem a l’anomenada Ciutat de les Estrelles per conèixer el Centre de Preparació d’Astronautes. Veurem com s’entrenaven els astronautes durant l’època de la cursa espacial amb els Estats Units i després veurem com ho fan actualment. Dinarem i a la tarda visitarem el metro de Moscou, famós pel disseny arquitectònic de les seves estacions. Finalment retornarem a l’hotel.

4t dia – Moscou – Petropavlovsk.

Després d’esmorzar visitarem el Kremlin, el monument més emblemàtic de la ciutat. Començarem el recorregut a l’Armeria per veure la gran col·lecció de joies de la corona, carrosses, vestits i Ous de Fabergé. Després passejarem pel recinte del Kremlin el símbol de poder més emblemàtic dels tsars. Admirarem l’exterior del palau presidencial i la plaça de les Catedrals i després dinarem. A la tarda volarem a Kamtxatka. Nit a bord.

5è dia – Petropavlovsk – Centre Kainyran.

Aterrarem a Petropavlovsk i ens traslladarem a l’hotel per tal d’instal·lar-nos i dinar. A la tarda visitarem el centre cultural de Kainyran, on coneixerem la cultura dels indígenes de Kamtxatka. Kainyran està situat a la riba d’un llac envoltat de volcans de gran bellesa paisatgística. Durant la visita descobrirem els vestits tradicionals, la forma de vida aborigen i observarem les seves danses tradicionals. Acabada la visita retornem a l’hotel.

6è dia – Petropavlovsk – excursió al llac Kuril.

Després d’esmorzar sortirem de la ciutat per dirigir-nos amb helicòpter a la Reserva Natural del llac Kuril (UNESCO). Sobrevolarem el llac, situat dins una enorme caldera, veurem el volcà Ksudach i ens acostarem a les fonts termals de Khodutka. Aquí viuen un centenar d’ossos, que s’alimenten dels salmons del llac i els rius propers. Acabada la visita retornarem a l’hotel.

7è dia – Petropavlovsk – excursió al riu Bystraya i al volcà Vachkazhet.

Esmorzarem i després ens dirigirem al volcà Vachkazhets, un dels més impressionants de Kamtxatka. Gaudirem del paisatge i farem un ràfting pel riu Bystraya. Dinarem a un camp base i a la tarda farem un trekking fins a un salt d’aigua per gaudir directament de la bellesa del paisatge. Quan acabem l’excursió retornarem a Petropavlovsk.

8è dia – Petropavlovsk – excursió a la vall dels Guèisers.

Després d’esmorzar a l’hotel començarem una excursió amb helicòpter fins a l’anomenada vall dels Guèisers, considerada la segona concentració de guèisers més important del món. En aquesta conca de sis quilòmetres de llargada hi ha aproximadament 90 guèisers i multitud de piscines naturals d’aigua termal. Durant la nostra visita sobrevolarem amb helicòpter la vall i coneixerem els paisatges més espectaculars de la Reserva Natural de Kronotsky. Finalment retornarem amb helicòpter a Petropavlovsk.

9è dia – Petropavlovsk – excursió al volcà Avachinsky.

Després d’esmorzar començarem una excursió amb vehicles especials fins al volcà Avachinsky, el cràter del qual s’eleva fins als 2.741 metres d’altitud. Més conegut com a Avacha i integrat al famós anell de foc del Pacífic, aquest volcà és un dels més actius de Kamtxatka. Durant l’excursió farem un trekking fins la muntanya del Camell tot admirant el paisatge natural de la zona. Dinarem i a la tarda retornarem a Petropavlovsk.

10è dia – Petropavlovsk.

Avui dedicarem el dia a descobrir la ciutat. Durant el nostre recorregut navegarem per la badia d’Avacha i ens acostarem a l’illa Starichkov. Dinarem a bord i a la tarda retornarem a la ciutat. Després de desembarcar començarem un recorregut panoràmic per Petropavlovsk, la ciutat fundada pel navegant Vitus Bering l’any 1740. Durant el recorregut veurem els principals monuments de la ciutat, ens aproparem al mercat del peix i visitarem el Museu Lore, on acabarem de conèixer la història i la cultura de la regió.

11è dia – Petropavlovsk – Moscou.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Moscou. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Disposarem de la resta de la tarda lliure per descansar o passejar.

12è dia – Moscou – Barcelona.

Esmorzarem i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona.

Dates de sortida: 3 d’agost 2018.

Preu per persona en habitació doble: 8.990.- € (IVA inclòs).

 Suplement habitació individual: 845.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Aeroflot, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** a Moscou i de categoria turista a Petropavlovsk.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Moscou.
 • Visita del Centre de Preparació d’Astronautes.
 • Visita del Centre Kainyran.
 • Excursió amb helicòpter del llac Kuril.
 • Excursió de dia sencer al volcà Vachkazhets.
 • Excursió amb helicòpter a la vall dels Guèisers.
 • Excursió de dia sencer al volcà Avachinsky.
 • Visita de Petropavlovsk.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar