Alaska i Canadà

Expedició al Mar de Bering, illes Aleutianes i Inside Passage

Una expedició inèdita a una de les regions menys visitades del planeta. Començarem el viatge a Nome, un antic assentament miner sense accés per carretera aïllat a la remota península de Seward. Aquí embarcarem al creuer polar MS Roald Amundsen, un modern vaixell de tecnologia híbrida de la prestigiosa companyia noruega Hurtigruten. Navegant les aigües glacials del Mar de Bering ens arribarem a les illes Matthew i St. Paul, famoses per les seves colònies d’aus i lleons marins. Continuarem fins les Aleutianes, l’arxipèlag d’illes volcàniques i paisatge espectacular que separa el Mar de Bering de l’oceà Pacífic i connecta Alaska amb la península de Kamtxatka. Remuntant l’anomenada Península d’Alaska desembarcarem a les illes Shumagin, al parc nacional de Katmai i a l’illa de Kodiak, llocs imprescindibles per conèixer la colonització russa d’Alaska als segles XVIII i XIX i buscar els ossos grizzlies més grans del continent. Més enllà del Golf d’Alaska seguirem l’estela de l’expedició d’Alessandro Malaspina fins la badia de Yakutat i la impressionant glacera Hubbard. El darrer tram de l’expedició fins a Vancouver serà pel mundialment famós Inside Passage, amb desembarcaments a Icy Strait Point, Sitka i Ketchikan. Si us agraden els viatges espectaculars, aquest n’és un!

1r Dia – Volem a Vancouver.
Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Toronto, on connectarem amb el vol a Vancouver. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel.

2n Dia – Vancouver.
Esmorzarem i sortirem a conèixer Vancouver. Durant el recorregut coneixerem el parc Stanley, ens arribarem al pont Capilano i dinarem al mercat de Granville. A la tarda visitarem els barris de Gastown i Chinatown. Al final de la tarda disposarem d’una estona de temps lliure.

3r Dia – Vancouver – Nome – Creuer.
De matinada ens traslladarem a l’aeroport per volar a Nome, una petita localitat del Mar de Bering nascuda durant la febre de l’or de l’any 1898. Embarcarem al creuer polar MS Roald Amundsen i començarem la navegació.

4t Dia – Creuer – Mar de Bering.
Dedicarem el dia a navegar pel Mar de Bering, assistirem a diverses conferències sobre temes relacionats amb l’expedició i gaudirem de la possibilitat de veure balenes.

5è Dia – Creuer – illa St. Matthew.
Avui desembarcarem a la reserva natural de l’illa St. Matthew, una illa deshabitada situada al mig del Mar de Bering on nidifiquen milers d’aus, entre elles calàbries, frarets, gavotins, somorgollaires, corbs marins, èiders, ànecs arlequí, cignes i fulmars.

6è Dia – Creuer – St. Paul.
El desembarc d’avui serà a l’illa de St. Paul, al sud-est del Mar de Bering. Aqui hi viuen 400 aleutes, descendents dels aleutians transportats involuntàriament pels russos l’any 1780. L’illa és famosa pels frarets crestats i sobretot per les enormes colònies de lleons marins.

7è Dia – Creuer – Mar de Bering.
Continuarem la navegació pel Mar de Bering rumb a les illes Aleutianes i disposarem de temps per assistir a conferències sobre temes relacionats amb l’expedició o observar la fauna marina.

8è Dia – Creuer – illes Aleutianes.
Avui el Roald Amundsen arribarà a les illes Aleutianes, que delimiten pel sud el Mar de Bering i el separen de l’oceà Pacífic. Desembarcarem a Dutch Harbor, un port famós per la pesca de cranc reial. Durant la passejada visitarem el Museu, veurem l’església ortodoxa russa i coneixerem la importància del port durant la Segona Guerra Mundial al World War Two Center.

9è Dia – Creuer – illes Shumagin.
Navegarem la costa sud-est de les Aleutianes fins a les illes Shumagin. El desembarc el farem a Unga, un poblat miner fundat per aleutes l’any 1833 i abandonat l’any 1969. Durant la nostra estada tindrem temps per passejar pel poble i explorar un bosc fòssil de 25 milions d’anys.

10è Dia – Creuer – Golf d’Alaska.
Avui navegarem les aigües del Golf d’Alaska rumb a la península de Katmai. Com en tots els dies de navegació, hi haurà conferències i possibilitat d’observar fauna marina.

11è Dia – Creuer – PN Katmai.
El Parc Nacional Ketmai se situa al principi de l’anomenada Península d’Alaska. El parc és conegut pel paisatge volcànic, pel famós Valley of Ten Thousand Smokes, la vall de les deu mil fumaroles, i sobretot pels ossos grizzlies, especialment nombrosos durant l’arribada dels salmons als rius.

12è Dia – Creuer – Kodiak.
Illa de Kodiak és la més important del sud-oest d’Alaska. Durant la nostra estada tindrem temps de conèixer la colonització russa, visitar l’església ortodoxa i entrar al Museu Baranov. També podrem caminar fins el parc històric de Fort Abercrombie, veure el búnkers de la Segona Guerra Mundial i fer una excursió fins a Miller Point per gaudir del paisatge de la costa.

13è Dia – Creuer – Golf d’Alaska
Navegació per les aigües del Golf d’Alaska rumb a la badia de Yakutat i la glacera Hubbard, amb temps per assistir a diverses conferències i observar la fauna marina.

14è Dia – Creuer – Glacera Hubbard.
Amb 122km de longitud, la glacera Hubbard és una de les més importants de l’hemisferi nord i una de les poques que no està en retrocés. Durant el dia d’avui travessarem la badia de Yakutat fins a Disenchantment Bay, navegarem entre icebergs pel front de la glacera i gaudirem d’una de les vistes més espectaculars d’Alaska.

15è Dia – Creuer – illa Chichagof.
Avui desembarcarem a Icy Strait Point, a l’illa Chichagof, un assentament de nadius tlingit preservat com a museu vivent. Durant la nostra estada passejarem pel poble, coneixerem la importància del salmó per als tlingit i visitarem el Museu local.

16è Dia – Creuer – illa Baranof.
Fundada l’any 1799 pels russos i situada a l’illa Baranof, Sitka és una de les localitats més antigues d’Alaska. Durant el nostre desembarcament podrem visitar el centre històric, veure els tòtems tlingit, entrar a la catedral ortodoxa de St. Michael i gaudir del paisatge espectacular que envolta la població.

17è Dia – Creuer – Ketchikan.
Fundada per nadius tlingit, Ketchikan és la localitat més meridional d’Alaska i un dels ports de pesca de salmó més importants del país. Durant la visita, a més de passejar i gaudir de l’ambient relaxat del centre històric, descobrirem la col·lecció de tòtems més gran d’Amèrica.

18è Dia – Creuer – Inside Passage.
Avui completarem la navegació per l’Inside Passage recorrent les darreres milles fins la ciutat de Vancouver, al Canadà. Temps lliure a bord per relaxar-se i gaudir del paisatge.

19è Dia – Creuer – Vancouver – Barcelona.
Atracarem al port de Vancouver i volarem a Toronto, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

20è Dia. Arribem a Barcelona.
Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: Setembre del 2020.
Preu per persona en cabina i habitació doble: Consultar a Eurovacances.
Individuals: És difícil obtenir habitacions individuals en aquest viatge. En cas d’interès, consulteu directament a Eurovacances.

Aquest preu inclou:
– Vols internacionals amb la companyia Air Canada Rouge, classe turista.
– Vol charter de Vancouver a Nome.
– Hotel de 4**** a Vancouver.
– Cabines a bord del vaixell MS Roald Amundsen segons la categoria escollida.
– Pensió completa durant tot el viatge.
– Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
– Visita de Vancouver.
– Tots els desembarcaments del creuer segons el programa.
– Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar