Creuer Seychelles

Les illes del paradís

Envoltades per les profunditats abissals de l’oceà Índic, trobem les cent quinze illes de l’arxipèlag de les Seychelles, un petit estat insular famós per les platges envoltades de palmeres, les badies farcides de blocs granítics, les muntanyes cobertes de boscos selvàtics, els esculls coral ·lins típics de les latituds tropicals i l’ambient relaxat propi de la cultura criolla local. Els primers en arribar-hi varen ser comerciants àrabs que navegaven al llarg de la costa d’Àfrica i les varen batejar amb el nom de Jazira al-Khadra, les illes verdes. Els portuguesos varen passar per l’arxipèlag sense quedar-s’hi, com sí que farien més tard els francesos i els anglesos. Independents des de l’any 1976, les Seychelles han sabut preservar la bellesa única de l’arxipèlag, convertint el petit país en una exclusiva destinació reconeguda arreu del món.

El viatge el farem a bord del vaixell MY Pegasus, de la prestigiosa companyia Variety Cruises. Amb 42 metres d’eslora i 11 de mànega, l’MY Pegasus disposa de 21 cabines exclusives repartides en tres cobertes, un solàrium de 240 m² i una plataforma de bany a popa per gaudir amb tota comoditat de les aigües cristal·lines de l’Índic.

1r Dia. Volem a Mahé.

Presentació a l’aeroport del Prat. Sortida del vol a Dubai, on connectarem amb el vol a Mahé, l’illa més important de les Seychelles. Sopar i nit a bord.

2n Dia. Mahé – Creuer.

Aquest matí, després d’esmorzar a l’avió, aterrarem a l’aeroport de l’illa de Mahé. Després de recollir l’equipatge ens instal·larem a un hotel on podrem descansar del llarg vol o gaudir de la seva platja. Dinarem i ens traslladarem al moll per pujar a bord de l’MY Pegasus. Cap al vespre podrem fer un primer bany a les aigües paradisíaques de l’arxipèlag. Sopar i nit a bord.

3r Dia. Creuer – Curieuse.

Aquest matí arribarem a Curieuse, una petita illa d’origen granític situada al nord de Praslin. Durant la passejada tindrem una primera aproximació a la fauna i la flora de l’arxipèlag. Retornarem a la platja per dinar una barbacoa i després disposarem de temps lliure per gaudir tranquil·lament de les aigües del paradís. Aquesta nit dormirem fondejats a Curieuse.

4t Dia. Creuer – Cousin – Praslin.

Després d’esmorzar al vaixell arribarem a l’illa Cousin, una illa de 27 hectàrees situada a un parell de quilòmetres a l’oest de Praslin. Nosaltres farem una excursió a peu per descobrir aquesta illa tan especial i després retornarem a bord a dinar. A la tarda arribarem a Anse Lazio, una de les platges més boniques de les Seychelles. Disposarem de temps per banyar-nos tranquil·lament o fer snorkelling. Aquesta nit dormirem fondejats a Anse Lanzio.

5è Dia. Creuer – Aride – St. Pierre – Sta. Anne.

Aquest matí arribarem a Aride per descobrir com eren les Seychelles abans de l’arribada dels humans. Farem una excursió amb els ràngers locals per descobrir aquest indret tan especial i després retornarem al vaixell on dinarem. A la tarda navegarem fins a St. Pierre, un illot de fantasioses formes granítiques situat al nord de Praslin. Aquí tindrem l’oportunitat de banyar-nos des del vaixell i de fer snorkelling entre les fabuloses formacions rocalloses de l’illa. Quan acabem retornarem a bord per continuar la navegació fins a la badia de Sta. Anne, on dormirem amarrats a port.

6è Dia. Creuer – Parc Nacional de Praslin – Vallée du Mai – Côte d’Or – Félicité – La Digue.

Esmorzarem i farem una excursió panoràmica fins a l’interior de l’illa de Praslin amb direcció al Parc Nacional. Durant el recorregut passarem per pintorescos poblets de pescadors i per luxuriants boscos tropicals. Finalment arribarem a Vallée du Mai. La bellesa de l’indret així com la singularitat dels cocos de mar han portat a la UNESCO a declarar Vallée du Mai Patrimoni de la Humanitat. Gaudirem del lloc i després continuarem l’excursió fins a l’anomenada platja de Côte d’Or, on ens podrem banyar abans de retornar al vaixell. A la tarda navegarem rumb a l’illa Félicité, una petita illa granítica coberta de vegetació de només 2’5 Km² i fins a 213 metres d’altitud convertida avui en un lloc excel·lent on fer snorkelling. Disposarem de temps lliure per banyar-nos i cap al vespre navegarem vers a la veïna illa de La Digue, on passarem la nit fondejats.

7è Dia. Creuer – La Digue – Anse Source d’Argent – Moyenne.

Avui a La Digue visitarem una plantació de l’època colonial i coneixerem la copra. Seguidament arribarem a la platja Anse Source d’Argent, considerada una de les més belles de tot l’arxipèlag de les Seychelles gràcies a les seves espectaculars formacions rocalloses. Dinarem i disposarem de temps lliure a La Passe, la capital de l’illa, abans de retornar al vaixell i navegar rumb a Moyenne, una petita illa de 9 hectàrees situada al costat de Mahé, visitada antigament per pirates. Aquesta nit dormirem fondejats davant d’aquesta illa del tresor.

8è Dia. Creuer – Moyenne – Victoria.

Aquest matí farem una passejada per l’illa de Moyenne, propietat privada de Brendon Grimshaw. Durant el passeig ens arribarem fins les restes de dues tombes, probablement dels pirates que freqüentaven l’illa i que han donat lloc a la llegenda del tresor perdut. Farem un dinar barbacoa i després disposarem de temps lliure per banyar-nos i fer snorkelling. A la tarda navegarem rumb a Victoria, a l’illa de Mahé, on l’MY Pegasus passarà la nit atracat al port. Aquest vespre celebrarem un sopar especial de comiat a bord del vaixell.

9è Dia. Mahé.

Després d’esmorzar a bord del vaixell desembarcarem a Victoria, la capital de les illes Seychelles. Un autocar ens estarà esperant per començar una excursió panoràmica i conèixer així l’illa. Durant el recorregut descobrirem la bellesa escènica de Mahé, passarem per imponents moles de granit i boscos de vegetació selvàtica i veurem platges de sorra banyades per clares aigües tropicals. Ascendirem per les carreteres de muntanya i després anirem a conèixer Victoria. Durant la visita veurem l’antiga Torre del Rellotge i ens acostarem al pintoresc mercat local. Acabarem el matí aturant-nos a dinar a un bon restaurant local. En acabar anirem a un hotel on ens instal·larem per passar la tarda. Disposarem de temps lliure per descansar tranquillament a l’hotel o banyar-nos a la platja.

10è Dia. Volem a Barcelona.

De matinada ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Dubai, on connectarem amb el vol a Barcelona. Fi del viatge.

Data de sortida: 8 de maig de 2020.

Preu per persona segons cabina:

Cabina Categoria P > Doble: 6.250 € / Individual: 1.665 €
Cabina Categoria A > Doble: 5.885 € / Individual: 1.485 €
Cabina Categoria B > Doble: 5.475 € / Individual: 1.275 €
Cabina Categoria C > Doble: 5.250 € / Individual: 1.160 €

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de línia regular de la companyia Emirates, classe turista.
 • Hotel de 4 **** a Mahé.
 • Cabina al vaixell segons la categoria escollida.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel i al vaixell.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Mahé.
 • Visita de l’illa Curieuse.
 • Visita de la Reserva Ornitològica de l’illa Cousin.
 • Visita de la Reserva Ornitològica d’Aride.
 • Visita de Praslin amb entrada a Vallée du Mai.
 • Visita de La Digue amb carreta.
 • Banys a St. Anne, Curieuse, Anse Lazio, St. Pierre, Félicité, Anse Source d’Argent, Moyenne i Mahé.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Les excursions del vaixell poden canviar segons les condicions meteorològiques i el bon criteri del capità del vaixell.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar