Àfrica del Sud

Sud-àfrica, Botswana i Zimbàbue

L’any 1487, el navegant portuguès Bartolomé Dias de Novaes doblava per primer vegada el  cap de Bona Esperança i entrava a l’oceà Índic. Aproximadament un segle i mig més tard, els holandesos s’establien al costat del promontori rocallós que separa l’Atlàntic de l’Índic. D’aquesta manera naixia la colònia del Cap, ciutat destinada a convertir-se en la metròpoli més fascinant de l’Àfrica Austral. Des del segle XVII ha passat prou temps com perquè aquell petit assentament hagi donat lloc a la República de Sud-àfrica, amb tota seguretat l’estat més desenvolupat i dinàmic d’Àfrica. Els anys de l’apartheid ja han quedat enrere i avui el país s’obre al món disposat a competir pel lideratge econòmic del continent. El turisme és precisament una de les claus d’aquest èxit. Ciutat del Cap és la ciutat colonial més interessant d’Àfrica, la diversitat paisatgística del país no té paral·lels a cap altre lloc del continent i les concentracions de fauna dels seus parcs nacionals no tenen res a envejar als cèlebres parcs de l’Àfrica Oriental. Si a tot això li afegim el Parc Nacional de Chobe a Botswana i les cascades Victòria a Zimbàbue, el resultat és un dels grans viatges més espectaculars de l’hemisferi sud.

1r Dia. Volem a Ciutat del Cap.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Doha o Dubai, on enllaçarem amb el vol que ens portarà a Ciutat del Cap. Sopar i nit a bord.

2n Dia. Ciutat del Cap.

Aterrarem a Ciutat del Cap i després anirem a dinar. A la tarda visitarem el jardí botànic de Kirstenbosch, considerat un dels millors del món. Quan acabem la visita anirem a instal·lar-nos a un bon hotel situat al Waterfront. Ens instal·larem i sortirem a passejar per l’animada zona del Waterfront, una antiga zona portuària remodelada i convertida en un dels districtes comercials i d’oci més atractius del país.

3r Dia. Ciutat del Cap.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit navegarem fins a Robben Island (subjecte a les condicions marítimes) per conèixer la sinistre presó on va complir condemna Nelson Mandela. De retorn a la ciutat anirem a conèixer el Castell de Bona Esperança i els anomenats Jardins de la Companyia. També ens aproparem al pintoresc barri de Bo Kaap per veure les famoses cases pintades. Dinarem i a la tarda pujarem a Table Mountain (pujada subjecte a les condicions meteorològiques). Durant la nostra estada al cim farem un passeig per gaudir de les vistes cap als quatre punts cardinals.

4t Dia. Ciutat del Cap – cap de Bona Esperança – Ciutat del Cap.

Avui farem una excursió de dia sencer fins al cap de Bona Esperança. Durant el recorregut ens aturarem al port Hout Bay per contemplar les boniques vistes de la costa. A continuació ens arribarem a Cape Point, des d’on pujarem amb funicular fins al cim de la roca. Després continuarem l’etapa fins a la platja Boulders, on veurem la colònia de pingüins del Cap. Dinarem i a la tarda retornarem a Ciutat del Cap.

5è Dia. Ciutat del Cap – Parc Nacional Kruger.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per volar a Hoedspruit, des d’on continuarem per carretera fins arribar a una de les reserves del Parc Nacional de Kruger. Dinarem i a la tarda sortirem a fer un primer safari amb 4×4 per començar a conèixer la variada fauna del Kruger on s’hi poden veure els anomenats Big Five: lleó, lleopard, búfal, elefant i rinoceront negre. Finalment retornarem al lodge per sopar i descansar.

6è Dia. Parc Nacional Kruger.

Ens aixecarem de matinada i sortirem a fer un safari amb 4×4 per veure els animals en un dels moments del dia en què es mostren més actius. Retornarem al lodge per esmorzar i descansar tranquil·lament mentre gaudim de l’ambient de la sabana africana. Dinarem i a la tarda sortirem a fer un altre safari amb 4×4. Observarem l’espectacular caiguda del sol a la sabana i després farem una estona de safari nocturn abans de retornar al lodge.

7è Dia. Parc Nacional Kruger – Victoria Falls.

De matinada farem un darrer safari (subjecte a l’hora de sortida del vol) i després retornarem al lodge per esmorzar. A continuació volarem a Livingstone, Zàmbia. Allà continuarem per carretera fins a Victoria Falls, a la veïna Zimbàbue. A la tarda farem un creuer pel riu Zambezi per veure hipopòtams i cocodrils i contemplar la posta de sol. Acabada la navegació ens allotjarem a l’hotel.

8è Dia. Victoria Falls.

Després d’esmorzar ens dirigirem a l’aeròdrom per començar un vol amb helicòpter sobre les cascades Victòria, l’engorjat que hi ha a continuació i les aigües del riu Zambezi. Dinarem i a la tarda anirem a visitar les cascades (UNESCO) tot passejant pel camí que ressegueix el front dels salts d’aigua. Acabada la visita disposarem de temps lliure per descansar o passejar per Victoria Falls.

9è Dia. Victoria Falls – Parc Nacional Chobe.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap a la frontera de Botswana, des d’on continuarem fins al Parc Nacional de Chobe.Després d’instal·lar-nos al lodge i dinar començarem un safari fluvial per observar com a la tarda els animals s’acosten al riu per beure o banyar-se. Sobretot veurem elefants, ja que a Chobe hi ha les concentracions més importants d’Àfrica d’aquests paquiderms.

10è Dia. Parc Nacional Chobe.

Avui dedicarem tot el dia a explorar el parc nacional. Tal i com tindrem ocasió d’observar, a més a més d’elefants a Chobe s’hi poden veure búfals, zebres, girafes, kudus i impales, així com una gran diversitat d’ocells. Farem un primer safari de matinada, quan els animals es mostren més actius, i un altre a la tarda, quan tornen a l’activitat després de la calor del migdia.

11è Dia. Parc Nacional Chobe – Johannesburg.

Farem un darrer safari de matinada i després retornarem al lodge per esmorzar. Quan acabem volarem a Johannesburg. Dinar a bord. Després d’aterrar ens instal·larem a un bon hotel de Johannesburg.

12è Dia. Johannesburg – Soweto – Pretòria – Barcelona.

Després d’esmorzar anirem a conèixer Soweto, el centre neuràlgic de la resistència negra al sistema de l’apartheid. Durant la visita ens aturarem al Museu Hèctor Peterson, l’església Regina Mondi i la casa de Nelson Mandela. A continuació anirem a conèixer Pretòria, la capital administrativa de Sud-àfrica. Durant la visita veurem Constitution Hill, Union House, el Voortrekker Monument i la plaça de l’Església, flanquejada d’interessants edificis d’estil colonial. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de Johannesburg per agafar el vol a Doha o Dubai. Sopar i nit a bord.

13è Dia. Arribem a Barcelona.

Arribem a Doha o Dubai i enllacem amb el vol a Barcelona.

Data de sortida: 4 de maig de 2020.

Preu per persona en habitació doble: 8.545.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.900.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de línia regular de la companyia Qatar Airlines o Emirates, classe turista. 
 • Vols domèstics amb companyies locals, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** superior a  Ciutat del Cap, Johannesburg i Victoria Falls, lodges de 4**** als parcs nacionals de Kruger i Chobe.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge excepte els dinars del 7è i 11è dia que coincideixen en horari de vol.
 • Guia d’ Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Ciutat del Cap.
 • Excursió de dia sencer al cap de Bona Esperança.
 • Safaris amb 4×4 al Parc Nacional de Kruger.
 • Excursió amb vaixell pel riu Zambezi.
 • Visita de les cascades Victòria amb sobrevol amb helicòpter.
 • Excursió amb vaixell pel riu Chobe.
 • Safaris amb 4×4 al Parc Nacional de Chobe.
 • Visita de Pretòria.
 • Visita de Soweto.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: És obligatori consultar un centre de vacunació abans de començar el viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar