Rússia

Especial Nits Blanques

El cel està ben clar. La llum de la tarda omple els carrers de la ciutat amb els colors màgics de la posta de sol. Les avingudes encara estan plenes de gent que passeja. A les terrasses dels cafès no hi cap ningú més. El públic surt del Grand Philarmonic Hall, del Teatre Mariinsky i del Nilolaevsky i s’afegeix als vianants que inunden les amples avingudes a les vores del riu Neva. És hora d’anar a dormir, però no ho sembla. El dia s’allarga i la nit no arriba mai. La llum del nord ha decidit convertir Sant Petersburg en l’escenari més impressionant d’Europa. Estem al mes de juny i a l’antiga capital dels tsars se celebren les Nits Blanques. Pocs esdeveniments astronòmics assoleixen la mateixa dimensió social que les Nits Blanques de Sant Petersburg. Pere el Gran va planificar la ciutat en proporció a les seves aspiracions i els edificis es van construir a l’alçada d’un imperi que no parava de créixer. L’avinguda Nevsky s’obria ampla i elegant com els Camps Elisis de París, el Palau de Petrodvorets rivalitzava amb Versalles i l’Ermitage deixava petit el Museu del Louvre. Només hi faltava la llum. I el sol, impressionat pel que veia, va regalar a la ciutat les nits màgiques del mes de juny.

1r Dia – Volem a Moscou.
Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol a Moscou, via una ciutat europea. Ens instal·larem a l’hotel i al vespre farem una visita panoràmica per començar a conèixer la ciutat, veient la Plaça Roja, el Kremlin i la Catedral de Sant Basili, entre altres edificis singulars.

2n Dia – Moscou.
Esmorzarem i després dedicarem tot el matí a visitar el recinte del Kremlin, la fortalesa símbol del poder dels tsars de Rússia. Admirarem tant l’exterior del palau com el seu interior, on destaca el Museu de l’Armeria amb una àmplia col·lecció de joies, vestits, etc. Dinarem i a la tarda visitarem la Galeria Tetriakov, on hi ha una important col·lecció d’icones russes i pintura de diferents etapes i estils.

3r Dia – Moscou.
Després d’esmorzar visitarem la Catedral de Sant Salvador, construïda per commemorar la victòria sobre les tropes de Napoleó i actualment un símbol de la glòria militar russa. Quan acabem la visita anirem a veure el Museu Borodino Panorama (en cas de no haver acabat la seva restauració visitarem el Museu Pushkin). Dinarem i a la tarda baixarem a un dels llocs més secrets durant la Guerra Freda: el punt de comandament Tagansky, situat a 65 metres de profunditat. Acabarem la tarda fent una visita guiada pel metro de la ciutat.

4t Dia – Moscou – Vladimir – Suzdal.
Esmorzarem i ens dirigirem a l’estació per agafar el tren d’alta velocitat fins a Vladimir. Farem un recorregut panoràmic per descobrir la que durant segles va ser la capital de Rússia. Veurem les anomenades Portes d’Or i les esglésies i catedrals més importants i després anirem a Suzdal, una de les perles de l’anomenat Anell d’Or. Dinarem i tot seguit visitarem aquesta bonica ciutat medieval, de la qual destaquem el Kremlin, la seva catedral i el Monestir de Sant Eufemi. Allotjament a Suzdal.

5è Dia – Suzdal –Yaroslavl.
Després d’esmorzar farem ruta cap a Yaroslavl, la capital de l’Anell d’Or. Dinarem i a la tarda coneixerem el Monestir de la Transfiguració. Durant la visita tindrem l’oportunitat de pujar al campanar i observar una vista panoràmica de la ciutat. També entrarem a l’església de Sant Elies, decorada amb frescos del segle XVII, navegarem en llanxa pel riu Volga, coneixerem el monestir de Tolgsky i passejarem pels jardins i l’hort del monestir, on degustarem les famoses empanades russes fetes per les monges. Allotjament a Yaroslav.

6è Dia – Yaroslavl – Rostov – Serguiev Posad – Sant Petersburg.
Esmorzarem i ens dirigirem a Rostov, considerada una de les ciutats més antigues i boniques de Rússia. Durant la nostra visita veurem el Kremlin de la ciutat i assistirem a un concert privat de cant gregorià a una de les seves esglésies. Continuarem l’etapa fins a Serguiev Posad. Aquí descobrirem el Monestir de Sant Sergi, un dels centres de peregrinatge més importants de Rússia. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Sant Petersburg. Allotjament a l’antiga ciutat imperial.

7è Dia – Sant Petersburg.
Després d’esmorzar farem un recorregut panoràmic per conèixer aquesta fascinadora ciutat. Durant el trajecte ens aturarem als llocs més significatius, entre els quals sobresurten el cap de l’illa Vasilievsky, les places del Teatre, Sant Isaac i les Belles Arts, l’avinguda Nevsky i els diferents molls del riu Neva. També visitarem la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, on hi ha enterrats els grans monarques russos. Dinarem i a la tarda visitarem el luxós Palau dels Prínceps Yusupov, una de les famílies més nobles i riques de Rússia. Durant la visita coneixerem els detalls de l’assassinat de Rasputin i gaudirem d’un concert privat de música clàssica.

8è Dia – Sant Petersburg.
Dedicarem tot el matí a conèixer el Museu de l’Ermitage, un dels museus d’art més grans i importants del món. El museu està situat a l’antic Palau d’Hivern dels Tsars, que tal i com podrem veure era d’una magnificència extraordinària. Dels cinc edificis del palau se’n poden visitar quatre, on s’hi exposen fins a tres milions d’objectes, obres d’artistes tan importants com Leonardo da Vinci, Rubens, Rembrandt o Rafael. Dinarem i a la tarda sortirem de la ciutat per visitar el Palau de Pedrodvorets i conèixer exteriorment l’espectacular façana de l’antiga residència d’estiu de Pere el Gran, construïda al segle XVIII. Veurem un dels palaus petits (Monplaisir o els Banys Reials) i després passejarem pels jardins del palau per veure les fonts més emblemàtiques. Finalment retornarem a Sant Petersburg.

9è Dia – Sant Petersburg.
Avui dedicarem el matí a descobrir la part ortodoxa de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Catedral de Sant Isaac, una de les més grans i luxoses d’Europa, i l’Església del Salvador sobre la Sang Vessada, de típica construcció russa. També navegarem pels rius i canals de la ciutat, coneguda com la Venècia del Nord, i gaudirem de la vista dels palaus i monuments des d’una perspectiva diferent. Després de dinar disposarem de la tarda lliure per gaudir de la ciutat. A l’hora convinguda ens retrobarem per assistir a una representació musical a un dels grans teatres de la ciutat.

10è Dia – Sant Petersburg – Barcelona.
Esmorzarem i després ens dirigirem a Pushkin, residència d’estiu de Catalina la Gran. D’aquest palau barroc del segle XVIII destaca el Saló Àmbar, únic en el seu gènere. Destruït pels nazis durant la Segona Guerra Mundial, va ser restaurat i inaugurat de nou l’any 2003. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

Dates de sortida: 7 de juny.

Preu per persona en habitació doble: 4.325.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 790.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:
Vols internacionals de la companyia Lufthansa, classe turista.
Vol de Moscou a Sant Petersburg amb companyia local, classe turista.
Estada a hotels de 4**** a totes les ciutats.
Pensió completa durant tot el viatge.
Servei de maleters als hotels.
Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
Visites de Moscou.
Visita de Vladimir.
Visita de Suzdal.
Visita de Yaroslavl
Visita de Rostov.
Visita de Serguiev Posad.
Visites de Sant Petersburg.
Visita de Pedrodvorets.
Visita de Pushkin.
Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari. El seu preu NO està inclòs al preu del viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar