Les Filipines

L’arxipèlag de les set mil illes

L’any 1542 l’explorador Ruy López de Villalobos bateja les illes en honor de Felip, Príncep d’Astúries i futur rei Felip II. Són la peça que faltava per fer veritat allò d’un imperi on mai no es pon el sol. Però passaran els segles i els espanyols s’acabaran quedant sense les illes. El nom, en canvi, farà fortuna: les illes encara són les Filipines, les dues originals descobertes per Villalobos i set mil illes més. Juntes formen un arxipèlag de proporcions inabastables amb trenta-sis mil quilòmetres de costes, cims de gairebé tres mil metres d’altitud i cent milions d’habitants de més de deu grups ètnics diferents que parlen dinou llengües autòctones. Però si la diversitat cultural de les Filipines és extraordinària, no ho és menys la seva diversitat natural i paisatgística. De fet, és un altre d’aquells rars països qualificats de mega-diversos, amb milers d’espècies endèmiques de plantes i animals que no es poden trobar a cap altre lloc del planeta. Acompanyeu-nos i descobrireu un arxipèlag farcit de contrastos, amb ciutats colonials, esglésies barroques, poblets tradicionals, llocs històrics, muntanyes espectaculars i platges paradisíaques.

1r Dia – Volem a Manila.

Presentació a l’aeroport de Barcelona. Sortida del vol a Singapur. Nit a bord.

2n Dia – Manila.

Arribarem a Singapur i enllaçarem amb el vol a Manila. Després d’aterrar ens instal·larem a l’hotel i farem una passejada pel districte emmurallat, on hi trobarem els edificis més antics de Manila.

3r Dia – Manila – Laoag.

Esmorzarem i després acabarem de conèixer la ciutat. Començarem pel barri xinès, considerat el chinatown més antic del món, i després anirem a conèixer el cementiri xinès. Acabarem el matí visitant el Fuerte de Santiago i el parc Rizal. A la tarda volarem a Laoag, on ens allotjarem.

4t Dia –Laoag – Malacanang of the North – Batac – Paoay – Vigan.

Aquest matí visitarem Malacanang of the North, la que fou residència de vacances del president Marcos. A continuació coneixerem la interessant església de San Agustín de Paoay (UNESCO). Dinarem i a la tarda arribarem a Vigan. Abans d’instal·lar-nos a l’hotel farem un passeig pel centre de la ciutat, per veure de nit e il·luminada una de les ciutats més boniques del país.

5è Dia – Vigan – Sagada.

Esmorzarem i acabarem de conèixer Vigan (UNESCO) tot recorrent el centre colonial amb calessa. Quan acabem el recorregut ens dirigirem per carretera a Sagada, al nord de l’illa de Luzón. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a Sagada resseguint carreteres d’espectaculars paisatges.

6è Dia – Sagada – Banaue.

Després d’esmorzar ens dirigirem a la vall d’Echo per conèixer les famoses tombes penjants. Acabada la visita anirem a dinar a Bontoc. A la tarda continuarem l’etapa cap a Banaue gaudint del paisatge agrícola que formen les terrasses i els camps d’arròs.

7è Dia – Banaue – Batad – Bangaan – Banaue.

Després d’esmorzar farem un recorregut amb els pintorescos jeepney fins a Batad, un gran amfiteatre natural farcit de terrasses d’arròs (UNESCO). Gaudirem de les vistes i continuarem fins la petita localitat de Bangaan, on passejarem envoltats d’espectaculars terrasses d’arròs. A la tarda retornarem a Banaue.

8è Dia – Banaue – Manila.

Avui retornarem per carretera a Manila tot travessant l’illa de Luzon. Dinarem en ruta i finalment arribarem a Manila, on ens allotjarem.

9è Dia – Manila – Bohol – Panglao.

Esmorzarem i volarem a Bohol. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’illa de Panglao. Dinarem i disposarem de la tarda lliure per descansar i gaudir de l’hotel i de la seva preciosa platja.

10è Dia – Panglao.

Aquest matí coneixerem els anomenats turons de xocolata de Bohol i farem un recorregut amb quads. Durant el recorregut del matí també visitarem l’església de Baclayon i tindrem l’oportunitat de veure tarsers, uns petits primats típics del sud-est asiàtic. Dinarem tot navegant el riu Loboc i a la tarda tornarem a l’hotel.

11è Dia – Panglao – Palawan.

Després d’esmorzar ens traslladarem en ferri fins a Cebú, on connectarem amb el vol a El Nido, a la província de Palawan. Aquesta illa conserva una gran diversitat d’espais naturals, flora i fauna així com platges paradisíaques de sorra blanca. En aterrar, ens traslladem amb barca a l’illa de Miniloc, on ens allotjarem.

12è Dia – El Nido

Després d’esmorzar farem una excursió amb barca per explorar els racons més bonics de la badia de El Nido, entre els quals destaquen les llacunes de Miniloc, d’aigües cristal·lines i penya-segats coberts de vegetació. Dinarem a la platja d’Entalula i a la tarda tornarem a l’hotel.

13è Dia – El Nido.

Esmorzarem i després farem un recorregut amb barca per la badia de El Nido. Podrem banyar-nos a les llacunes de Miniloc, ens arribarem a l’illa Dibuluan, famosa per les seves coves, i acabarem el dia a la petita illa Snake. Dinarem durant l’excursió i a la tarda retornarem a l’hotel.

14è Dia – El Nido – Manila.

Disposarem del matí lliure per descansar a l’hotel o banyar-nos a la platja. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport de El Nido per agafar el vol a Manila. Després d’aterrar a la capital del país anirem a instal·lar-nos a un bon hotel.

15è Dia – Manila – Barcelona.

Disposarem de temps lliure per passejar per la ciutat antiga i després ens traslladarem al Mall of Asia, per fer les últimes compres. Dinarem i ens traslladarem a l’aeroport per agafar els vols de retorn. Nit a bord.

16è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 19 de maig de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 5.185.- € (IVA Inclòs).

Suplement habitació individual: 1.110.- € (IVA Inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Singapore Airlines, classe turista.
 • Vols domèstics de les companyies Philippinnes Airlines i Cebu Airlines, classe turista.
 • Estada a hotel de 5***** a Manila; 4**** a Vigan, Laoag i Bohol; 3*** a Banaue i una nit a un hotel molt senzill a Sagada.
 • Estada de 3 nits amb vols inclosos i pensió completa a l’illa de Miniloc a El Nido de Palawan en hotel de 4****.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot l’itinerari.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Manila.
 • Visita de la residència d’estiu de Malacanang of the North.
 • Visita amb calessa de Vigan.
 • Excursió a la vall d’Echo i Sagada.
 • Visita de Bangaan i Batad amb les terrasses d’arròs.
 • Excursió als turons de xocolata i recorregut amb quads.
 • Dinar navegació pel riu Loboc de Bohol.
 • Excursió amb barca a les llacunes de Miniloc.
 • Excursió amb barca a les illes Dibuluan i Snake.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar