Índia del Sud

Tamil Nadu, Kerala i Karnataka

Tamil Nadu i Kerala són els dos estats del sud de l’Índia. Al mapa, situats un al costat de l’altre, ens poden semblar una unitat geogràfica, històrica i cultural coherent i ben definida. Però, tot i que fins a cert punt els dos estats certament comparteixen una herència comuna, Tamil Nadu i Kerala tenen idiomes, expressions artístiques i tradicions culturals completament diferents. Ni els colonitzadors portuguesos primer ni després el francesos o els britànics, que s’hi quedarien força més temps, no van aconseguir mai homogeneïtzar la regió. De fet, ni tan sols els intents més recents per part de Delhi d’imposar l’hindi del nord com a llengua comuna han arrelat al sud. Tamil Nadu continua vivint orgullosa de la seva herència dravídica, del seu idioma culte i mil·lenari i de les seves tradicions tàmil ancestrals. I Kerala es mostra orgullosa dels índex de desenvolupament més alts del país, d’una natura exuberant i d’unes tradicions culturals filles del mar d’Aràbia. El que us proposem és un viatge extraordinari a l’extrem sud del subcontinent per descobrir la diversitat històrica i cultural de la regió més indòmita de l’Índia. Si ja heu visitat el nord, aquesta és l’altra Índia!

1r Dia – Volem a Chennai.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol a Chennai. Després d’aterrar ens traslladarem per carretera a Mahabalipuram, on ens allotjarem.

2n Dia – Mahabalipuram – Dakshinachitra – Mahabalipuram.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit visitarem Mahabalipuram. Durant el recorregut podrem veure els cinc temples monolítics coneguts com els Cinc Ratha, el Temple de la Costa i l’anomenada Penitència d’Arjuna. Dinarem i a la tarda ens arribarem al Museu Rural de Dakshinachitra, on es pot veure una variada mostra de cases antigues de Tamil Nadu, Kerala i Karnataka. Acabades les visites retornarem a l’hotel.

3r Dia – Mahabalipuram – Kanchipuram – Chennai – Mahabalipuram.

Després d’esmorzar a l’hotel anirem a veure Kanchipuram, una de les set ciutats santes de l’Índia. Entre els nombrosos temples de la ciutat coneixerem els dedicats a Vishu i Shiva. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a Chennai, l’antiga Madràs. Durant el nostre recorregut coneixerem l’Església de Saint Thomas, el Temple de Kapaleeshwar i circularem per Marina Beach, una de les platges més llargues d’Àsia. Acabada la visita retornarem a l’hotel.

4t Dia – Mahabalipuram – Auroville – Pondicherry.

Després d’esmorzar ens traslladarem per carretera a Pondicherry. Abans d’arribar coneixerem la veïna Auroville, una ciutat utòpica de l’any 1968. Dinarem a Pondicherry i a la tarda visitarem el centre colonial. Durant el recorregut veurem l’Escola Francesa de l’Extrem Orient, l’Institut Francès d’Estudis Indis o l’Església del Sagrat Cor de Jesús. Acabarem la visita fent una passejada amb rickshaw pel barri francès. Quan acabem anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

5è Dia – Pondicherry – Gangaikondacholapuram – Kumbakonam – Tanjore.

Esmorzarem a l’hotel i ens desplaçarem a Gangaikondacholapuram per conèixer el Temple de Brihadishvara Mandir. Continuarem l’etapa fins a Darasuram, on dinarem. A la tarda farem un recorregut amb carretes tradicionals fins l’espectacular Temple de Darasuram. Acabarem la tarda a la ciutat de Kumbakonam, cèlebre pels seus temples decorats amb escultures eròtiques. Finalment recorrerem els darrers quilòmetres fins a Tanjore, on ens allotjarem.

6è Dia – Tanjore – Tiruchirapalli – Madurai.

Després d’esmorzar visitarem el Temple de Brihadishvara, una de les meravelles del país. Tot seguit ens traslladarem a Tiruchirapalli, l’antiga Trichy de l’època colonial. Durant la visita veurem on se celebren els funerals, el mercat de flors i el Temple de Srirangam, dedicat a Vishna. Dinarem i a la tarda visitarem Temple Rock. En acabar la visita continuarem l’etapa fins a Madurai, on ens allotjarem.

7è Dia – Madurai.

Començarem el matí visitant el Temple de Meenakshi, construït al segle XVII per la dinastia Nayak. A continuació anirem a conèixer el Palau de Tirumalay Nayak, un dels edificis civils més importants del país. Per acabar la visita gaudirem d’un passeig pels mercats. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure. Al vespre retornarem al Temple de Meenakshi amb tuk tuk per assistir a una cerimònia nocturna. Finalment retornarem al nostre hotel.

8è Dia – Madurai – Periyar.

Esmorzarem i després ens dirigirem a la Reserva Natural del llac Periyar, un embassament artificial declarat Reserva Faunística l’any 1935 i Reserva de Tigres l’any 1975. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda farem una excursió amb vaixell per gaudir del paisatge i observar la fauna. Quan acabem la navegació retornarem a l’hotel per assistir a una demostració de cuina tradicional.

9è Dia – Periyar – Kumarakom.

De bon matí començarem una excursió amb 4×4 i recorrerem diverses plantacions d’espècies. Farem un petit trajecte a lloms d’elefant i després continuarem l’etapa cap a Kumarakom. Dinarem i ens instal·larem a l’hotel. A la tarda disposarem de temps lliure per descansar i gaudir d’un massatge relaxant amb la tècnica ayurvheda.

10è Dia – Kumarakom – aiguamolls de Kerala – Kumarakom.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit començarem una navegació amb barca pels canals més estrets dels aiguamolls, formats per les aigües del llac Vemband. Retornarem a l’hotel i embarcarem a un kettuvallam per acabar de conèixer els aiguamolls tot navegant pels canals més grans. Aquestes embarcacions són cases flotants d’inspiració tradicional que ens permetran gaudir del paisatge amb tot el confort. Finalment retornarem a l’hotel.

11è Dia – Kumarakom – Cochin.

Després d’esmorzar ens traslladarem a Cochin, una antiga ciutat de la Ruta de les Espècies des de la qual s’exportava gingebre i canyella. Tan bon punt arribem començarem la visita, que ens permetrà conèixer el mercat jueu, Fort Cochin i l’Església de Sant Francesc. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure a la ciutat. Allotjament a Cochin.

12è Dia – Cochin – Mumbai.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per volar a Mumbai, on arribarem a l’hora de dinar. A la tarda començarem a conèixer la ciutat visitant els anomenats Jardins Penjants del parc Kamla Nehru, el temple jainista, la monumental estació de tren i el museu dedicat a Gandhi. També recorrerem l’avinguda de Marine Drive i veurem diversos edificis colonials. Quan acabem les visites ens instal·larem a l’hotel.

13è Dia – Mumbai – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i acabarem de conèixer la ciutat. Començarem el matí navegant fins l’illa Elephanta per veure els famosos temples troglodítics de l’illa. Retornarem a Mumbai per dinar i a la tarda recorrerem el centre colonial britànic. Soparem i al vespre agafarem el vol nocturn a Munic. Nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Munic i connectarem amb el vol a Barcelona, on donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 4 de març de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 4.995.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.595.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Vols domèstics amb línies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Mahabalipuram, Periyar, Kumarakom, Cochin i Mumbai; 4**** a Pondicherry, Madurai i Tanjore.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’EuroVacances durant tot el viatge.
 • Visita de Dakshinachitra i de Mahabalipuram.
 • Visita de Kanchipuram i de Chennai.
 • Visita de Pondicherry.
 • Visita de Gangaikondacholupuram, Kumbakonam i Darasuram.
 • Visita de Tanjore.
 • Visita de Tiruchirapalli.
 • Visita de Madurai.
 • Excursió amb 4×4 a la plantació d’espècies.
 • Recorregut amb elefant.
 • Excursió amb vaixell pels aiguamolls de Kerala.
 • Visita de
 • Visita de Mumbai.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari, el seu import no està inclòs al preu del viatge. Preguem consultin un centre de vacunació abans d’iniciar el viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar