Costa Rica

Pura Vida

De tots els països tropicals del món, Costa Rica sobresurt per ser un dels més ben conservats. El país, petit com és, acull una varietat sorprenent de paisatges, des de selves impenetrables fins a volcans espectaculars, passant per tota mena de platges paradisíaques i muntanyes de tipus alpí. Costa Rica, a més a més, és cèlebre per una intensa política de protecció mediambiental sense paral·lels a la regió que ha convertit un terç del territori en Reserva Natural o Parc Nacional. A l’est i a l’oest, les aigües del Pacífic i del Carib banyen les platges d’ambdues costes; als peus de les muntanyes, les selves impenetrables de Corcovado abracen la badia Drake amb una catifa de verdor; al nord-est, els boscos tropicals de Tortuguero rivalitzen amb els de l’Amazònia; al centre, amb alçades que superen els tres mil metres, grans serralades divideixen el país en dues meitats iguals; i per tot arreu, d’un extrem a l’altre de la gran espina dorsal, volcans de totes mides s’alcen entre els núvols per dominar amb la seva presència tot el que els envolta: l’Irazú, de gairebé tres mil cinc-cents metres, l’Arenal, de silueta majestuosa, el Poás, un dels més actius de la serralada Central…i és que en aquest país únic, fins i tot els volcans més temibles són pura vida.

1r Dia – Volem a San José de Costa Rica.

Presentació a l’aeroport del Prat i sortida del vol a Madrid, on connectarem amb el vol a San José de Costa Rica. Quan aterrem a la capital del país ens instal·larem a l’hotel i soparem.

2n Dia – San José.

Després d’esmorzar anirem a conèixer el Parc Nacional del volcà Irazú. A continuació, ens arribarem a la vall d’Orosí, una vall profunda i humida i visitarem el poble d’Orosí, on cal destacar l’església construïda l’any 1743. Dinarem i a la tarda retornarem a San José. Sopar a l’hotel.

3r Dia – San José – PN Tortuguero.

Sortirem de matinada cap a Pavona. Esmorzarem en ruta i a mig matí arribarem al moll de Pavona, on agafarem la llanxa que ens ha de portar al nostre lodge, situat a l’entrada del Parc Nacional de Tortuguero. En arribar ens instal·larem i dinarem. A la tarda visitarem el poble de Tortuguero i un cop acabada la visita disposarem de temps lliure.

4t Dia – PN Tortuguero.

Esmorzarem al lodge i tot seguit començarem una excursió amb llanxa pels canals del Parc Nacional. Retornarem al lodge per dinar i a la tarda farem una passejada guiada per acabar de conèixer la biodiversitat de Tortuguero, comparable en molts aspectes a les zones més riques de la selva amazònica. Finalment retornarem al lodge per sopar i descansar.

5è Dia – PN Tortuguero – PN del volcà Arenal.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem amb llanxa a Caño Blanco, des d’on continuarem l’etapa cap al Parc Nacional del volcà Arenal. Ens aturarem a dinar al poble de Guapiles i a la tarda visitarem una plantació de cacau situada a la reserva biològica Tirimbina. Acabada la visita continuarem l’etapa fins al Parc Nacional del volcà Arenal. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

6è Dia – PN del volcà Arenal.

Després d’esmorzar començarem una caminada guiada pel Parc Nacional del volcà Arenal. Dinarem i a la tarda farem un recorregut amb telefèric fins la part més alta de la reserva. Des de l’estació superior tornarem a baixar gràcies a un emocionant recorregut amb tirolines. Al vespre disposarem de temps lliure a l’hotel per gaudir de les instal·lacions termals.

7è Dia – PN del volcà Arenal – Bajos del Toro.

Esmorzarem a l’hotel i començarem un safari amb barca pel riu Peñas Blancas. Dinarem i a la tarda ens traslladarem per carretera a la zona de Bajos del Toro. En arribar ens instal·larem al lodge i després sortirem a fer una caminada pels Senderos del Silencio, que penetren al bosc humit i segueixen la ribera del riu Gorrión fins al peu de les cascades del mateix nom. Acabada la passejada retornarem al lodge i soparem.

8è Dia – Bajos del Toro – PN Manuel Antonio.

Esmorzarem i després anirem a visitar el petit assentament de Toro, on visitarem l’anomenat Jardín de Orquídeas de Don Martín Porras. També ens aturarem a l’anomenada Pulpería de Doña Olga on podrem fer les nostres mateixes tortillas o comprar productes tradicionals. Tot seguit durem a terme una caminada fins la cascada del Toro. Retornarem a l’hotel per dinar i a la tarda ens traslladarem per carretera al Parc Nacional Manuel Antonio. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

9è Dia – PN Manuel Antonio.

Esmorzarem a l’hotel i començarem una caminada a través del parc nacional per veure la fauna local. Acabada la passejada, anirem al moll per començar una excursió amb catamarà. Dinarem a bord durant la navegació davant les costes tropicals del parc nacional i gaudirem de les millors vistes del litoral de Costa Rica. Sopar i allotjament a l’hotel.

10è Dia – PN Manuel Antonio – Sierpe – PN de Corcovado.

Després d’esmorzar ens traslladarem per carretera fins a Sierpe. Una vegada arribem ens estaran esperant els nostres guies per portar-nos a Casa Corcovado Lodge, on arribarem després d’un trajecte amb barca per les aigües del riu Sierpe. Quan arribem, ens instal·larem al lodge i dinarem. A la tarda disposarem de temps lliure per descansar i gaudir de les instal·lacions.

11è Dia – PN Corcovado.

Esmorzarem i sortirem a fer una passejada pel parc, acompanyats d’un guia naturalista. Durant la passejada tindrem l’oportunitat d’observar la fauna i la flora locals així com també de veure alguna de les boniques cascades i salts d’aigua del parc. Acabarem el camí recorrent un corriol fins a la platja Estación de San Pedrillo. Dinarem i a la tarda disposarem de temps lliure. Retornarem al Lodge, recorrent un curt tram a peu al llarg de la costa.

12è Dia – PN Corcovado.

Després d’esmorzar començarem una excursió fins als esculls coral·lins de l’illa del Caño. Durant la navegació ens aturarem a la zona dels esculls, per qui ho desitgi, poder banyar-se i fer snorkelling. Després continuarem navegant fins l’illa del Caño on dinarem tipus pícnic. A la tarda ens embarcarem de nou per retornar al nostre lodge del Parc Nacional de Corcovado.

13è Dia – PN Corcovado – Palmar Sur – San José.

Esmorzarem al lodge i ens traslladarem a Palmar Sur per agafar el vol de retorn a San José. Quan aterrem anirem a dinar i a la tarda iniciarem la visita de la ciutat, durant la qual passarem pel Teatre Nacional, la Universitat de Costa Rica, la Catedral Metropolitana i l’antiga Fàbrica de Licors. Per acabar anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

14è Dia – San José – volcà Poás – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i anirem a conèixer el volcà Poás (si les condicions ho permeten). Després ens acostarem a una finca cafetera on dinarem. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Madrid. Sopar i nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Madrid i connectarem amb el vol a Barcelona. Quan aterrem a l’aeroport del Prat donarem per acabat aquest viatge.

Data de sortida: 15 d’abril de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 5.980.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.195.- € (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols regulars de la companyia Iberia, classe turista.
 • Vol domèstic amb companyia local.
 • Estada a hotels de Primera categoria durant tot l’itinerari.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita del Parc Nacional del volcà Irazú i la vall d’Orosi.
 • Visita del Parc Nacional de Tortuguero.
 • Visita del Parc Nacional del volcà Arenal.
 • Visita d’una plantació de cacau.
 • Recorregut amb telefèric i tirolines al Parc Nacional del volcà Arenal.
 • Safari amb barca pel riu Peñas Blancas.
 • Visita de Bajos del Toro.
 • Visita del Parc Nacional Manuel Antonio.
 • Excursió amb catamarà al Parc Nacional Manuel Antonio.
 • Visita del Parc Nacional Corcovado.
 • Excursió amb vaixell a l’illa del Caño i bany amb equip de snorkelling.
 • Visita de San José de Costa Rica.
 • Visita del Parc Nacional del volcà Poás (si les condicions ho permeten).
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar