Panamà

Aventura tropical

El canal de Panamà és un dels dos canals més famosos i importants del món. Les obres les va començar l’enginyer Ferdinand de Lesseps, cavalcant en l’èxit i el reconeixement mundial després de la construcció del canal de Suez. Però a Amèrica el francès no se’n va sortir. Les obres es varen complicar molt més enllà del previst, l’excavació a través de l’inestable serralada de Culebras es va convertir en una epopeia de proporcions inimaginables i al final varen ser companyies nord-americanes les que acabarien el projecte. Pel camí, intrigues i més intrigues pel control i la gestió del canal, cops d’estat i la creació de Panamà, una república independent de Colòmbia. Des d’aleshores, aquest petit estat de l’istme ha convertit el canal en l’eix central de la seva economia i en la mateixa raó de ser del país. Però malgrat el pes innegable d’aquesta estructura faraònica, Panamà té molt més a oferir als viatgers, des de pobles colonials fins a una capital moderna i vibrant, grups indígenes tradicionals, jungles impenetrables, volcans actius o parcs nacionals de bellesa extraordinària.

 

Si ens acompanyeu en aquest viatge al petit país caribeny visitarem Ciutat de Panamà, passejarem pel centre colonial de Portobelo, navegarem les aigües del canal des del llac Gatún fins a Miraflores, coneixerem les comunitats tradicionals d’indígenes emberà de la vall del riu Chagres, pujarem amb 4×4 al cim del volcà Barú, entrarem al Parque Nacional del Golfo de Chiriquí, navegarem les aigües cristal·lines de l’arxipèlag de San Blas, farem snorkel entre esculls coral·lins i gaudirem de la biodiversitat d’un dels paradisos tropicals més ben conservats d’Amèrica.

1r Dia – Volem a Ciutat de Panamà.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Madrid, on connectarem amb el vol a Ciutat de Panamà. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

2n Dia – Ciutat de Panamà – Valle de Antón – Ciutat de Panamà.

Després d’esmorzar sortirem per carretera cap al Valle de Antón, situat al costat d’un cràter volcànic. Durant l’excursió descobrirem paisatges de muntanya espectaculars, veurem les cascades El Macho, entrarem a la jungla i passejarem pel jardí botànic El Níspero. Quan acabem el recorregut retornarem a l’hotel de Ciutat de Panamà.

3r Dia – Ciutat de Panamà – canal de Panamà – Ciutat de Panamà.

Avui dedicarem el dia a conèixer el famós canal de Panamà. Començarem el dia viatjant amb tren fins a Colón, visitarem les rescloses de Aguas Claras, veurem el llac Gatún, situat al centre del canal, passejarem per Portobelo, un poblet colonial farcit de fortificacions antigues, i coneixerem els balls congo típics de la zona. Quan acabem retornarem a Ciutat de Panamà.

4t Dia – Ciutat de Panamà – San Blas – Ciutat de Panamà.

Sortirem ben aviat en direcció a la serralada i a la costa del Carib. Una vegada arribem al mar embarcarem i anirem tot navegant fins a una de les 365 illes de l’arxipèlag de San Blas, on passarem el dia gaudint d’una de les costes tropicals més desconegudes i verges del Carib. A la tarda retornarem a Ciutat de Panamà.

5è Dia – Ciutat de Panamà – poble emberà – Gamboa.

Després d’esmorzar a l’hotel sortirem per carretera cap a les comunitats indígenes de la vall del riu Chagres. Per arribar als pobles dels emberà haurem de navegar un tram del riu amb cayuco, la canoa tradicional. Coneixerem el mode de vida ancestral dels indígenes i després dinarem. A la tarda continuarem l’etapa fins a Gamboa, on ens allotjarem.

6è Dia – Gamboa – llac Gatún – Gamboa.

Començarem el dia pujant amb un telefèric ben especial que ens portarà a través de la jungla fins a l’espectacular punt panoràmic que domina la vall del riu Chagres, les comunitats emberà, el Parc Nacional Soberanía i el mateix canal de Panamà. A la tarda farem un recorregut panoràmic per les costes del llac Gatún i els boscos tropicals que l’envolten. Allotjament a Gamboa.

7è Dia – Gamboa – Boquete – Valle Escondido.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per volar a Ciudad de David. Després d’aterrar anirem a visitar el poble de Boquete, situat als peus del volcà Barú i famós per la fabricació de mel de gran qualitat. Coneixerem el procés de fabricació de la mel i després anirem a allotjar-nos a l’hotel de Valle Escondido.

8è Dia – Valle Escondido – volcà Barú – Valle Escondido.

Aquesta matinada farem una ascensió amb 4×4 al volcà Barú. Sortirem de nit i arribarem al cim de matinada, just abans que surti el sol. Gaudirem d’una de les millors vistes del país i després tornarem a baixar. A la tarda visitarem una de les finques cafeteres de la regió de Boquete. Coneixerem les varietats i el procés de fabricació del cafè i finalment retornarem a l’hotel.

9è Dia – Valle Escondido – Bocas del Mar.

Després d’esmorzar disposarem d’una estona de temps lliure per gaudir de les instal·lacions de l’hotel de Valle Escondido. A mig matí sortirem per carretera cap a Bocas del Mar, a la província de Chiriquí. Ens instal·larem a l’hotel i a la tarda anirem a conèixer els manglars de la costa del Pacífic, on es pot observar gran varietat d’aus. Veurem la posta de sol i finalment retornarem a l’hotel.

10è Dia – Bocas del Mar – PN Golfo de Chiriquí – Bocas del Mar.

Avui dedicarem el dia a conèixer l’impressionant Parque Nacional del Golfo de Chiriquí. Durant el recorregut navegarem entre les moltes illes del parc i podrem observar dofins, tortugues, rajades i altres animals marins. També està previst desembarcar a les illes Bolaños i Gámez, on disposarem de temps per banyar-nos i fer snorkel. Quan acabem l’excursió retornarem a l’hotel i disposarem de la resta de la tarda lliure.

11è Dia – Bocas del Mar – Ciutat de Panamà.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Ciutat de Panamà. Quan arribem començarem la visita de la capital del país. Durant el recorregut passarem pel casc antic, on es concentren tots els edificis de l’època colonial. Després ens dirigirem al districte financer, un barri modern on es concentren les entitats bancàries que han fet famós al país. A continuació visitarem les famoses rescloses de Miraflores, unes de les més importants del canal. També visitarem l’animada Calzada Amador, un districte lúdic construït sobre tres illes actualment unides a terra ferma. Acabarem el dia al Biomuseo, on coneixerem la geografia de l’istme de Panamà. Finalment ens allotjarem a l’hotel.

12è Dia – Ciutat de Panamà – Canal de Panamà – Ciutat de Panamà.

Avui navegarem pel famós Canal de Panamá. Durant el recorregut navegarem les aigües del llac Gatún, passarem per les rescloses de Pedro Miguel i el Puente Centenario, i travessarem el famós tall de la serralada de Culebras i el llac Miraflores. Arribarem a l’oceà Pacífic després de travessar les famoses rescloses de Miraflores. Navegarem davant l’skyline de la ciutat i finalment retornarem a l’hotel.

13è Dia – Ciutat de Panamà – Barcelona

Després d’esmorzar anirem a visitar el centre comercial Albrook, el més gran de Panamà. Disposarem de temps lliure per comprar i després anirem a dinar. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Madrid. Sopar i nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Madrid i connectarem amb el vol a Barcelona. Després d’aterrar donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 1 de maig del 2018.

Preu per persona, en habitació doble: 5.995.- € (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 995.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Iberia, classe turista.
 • Vols domèstics amb línies nacionals, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** estrelles.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita del Valle de Antón.
 • Excursió a Portobelo i les rescloses d’Agua Clara.
 • Excursió a l’arxipèlag de San Blas.
 • Visita d’una comunitat emberà.
 • Pujada als telefèrics de Chagres a Gamboa..
 • Visita del llac Gatún.
 • Visita d’una fàbrica de mel a Boquete.
 • Pujada amb 4×4 al volcà Barú.
 • Visita d’una finca cafetera.
 • Excursió al Parque Nacional Golfo de Chiriquí.
 • Visita de la Ciutat de Panamà.
 • Navegació del canal des del llac Gatún fins a Ciutat de Panamà.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar