Colòmbia

Ciutats colonials i paisatges

Quan els pirates del Carib eren pirates de debò i les riqueses es mesuraven amb lingots d’or de veritat, les ciutat caribenyes no tenien ni un moment de repòs. Si construïen muralles, els pirates arribaven amb més canons i si els pirates portaven més canons llavors es reforçaven encara més les defenses. I enlloc com a Cartagena de Indias es varen reforçar tant. Era la ciutat més rica del Carib, la més fastuosa i la més monumental. De cap manera podia l’imperi permetre’s el luxe de deixar ni un minut més la Perla del Carib a mans dels rapinyaires del mar. I sense pensar-s’ho dues vegades la corona va començar a fortificar la ciutat. Primer un tram i després un altre i un altre i un altre fins a construir els onze quilòmetres de les muralles més inexpugnables del continent. Fins a tal punt es va disparar el pressupost que un dia, indignat mentre parlava amb els seus enginyers, el rei Carles III, es va apropar a la finestra del seu palau de Madrid i, senyalant en la direcció d’Amèrica, va exclamar: amb tot el què m’estan costant les muralles de Cartagena, s’haurien de veure des d’aquí!. Doncs bé, com que Colòmbia no es veu des d’aquí, nosaltres us portem fins allà. I ho fem amb un itinerari completament renovat.

Highlights:

 • Visitem el Parc Arqueològic de San Agustín, declarat Patrimoni de la Humanitat.
 • Naveguem i ens banyem a les aigües del Parc Nacional Islas del Rosario.Visitem la joia colonial de Cartagena de Indias.
 • Coneixem les plantacions de cafè de l’eix cafeter.

1r Dia – Volem a Bogotà.

Presentació a l’aeroport de Barcelona, on trobarem el guia que ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol directe a Bogotà. Després d’aterrar, ens traslladarem a un bon hotel de la ciutat per sopar i descansar.

2n Dia – Bogotà.

Avui visitarem Bogotà. Començarem la visita pel barri de la Candelaria, el centre colonial de la capital. Durant el recorregut veurem la Catedral, el Capitoli Nacional i l’Ajuntament. També passejarem pels carrers colonials que envolten la plaça Bolívar i entrarem al Museu Botero i a l’anomenat Museu de l’Or. A continuació pujarem amb telefèric a Cerro Montserrate, el cim que domina la ciutat de Bogotà. A la tarda gaudirem d’una estona de temps lliure i al vespre soparem a un popular restaurant de la ciutat.

3r Dia – Bogotà – Pitalito – San Agustín.

Després d’esmorzar volarem a Pitalito. Quan arribem visitarem el Parc Arqueològic de San Agustín, declarat Patrimoni de la Humanitat. Durant la visita caminarem per la Fuente de Lavapatas i l’anomenat Alto de Lavapatas, des d’on gaudirem de la millor vista de la vall. Visitarem el petit museu arqueològic i després retornarem a l’hotel.

4t Dia – San Agustín – Alto de las Piedras – Popayán.

Començarem el matí descobrint la cascada de Mortiño. A continuació visitarem Alto de los Ídolos i Alto de las Piedras, on veurem tombes antigues que encara conserven la pintura original. A la tarda visitarem les cascades de Salto de Bordones. Finalment arribarem a Popayán, on ens allotjarem.

5è Dia – Popayán – Pereira – Alcalá.

Dedicarem el matí a visitar la bonica ciutat de Popayán. Durant el recorregut passejarem pel centre de la ciutat on destaquen les façanes blanques de la seves cases, veurem el pont del Humilladero i coneixerem la Catedral de l’Assumpció i el parc de Caldas. Quan acabem el recorregut ens traslladarem a l’aeroport de Popayán per volar a Bogotà i Pereira, des d’on ens arribarem al nostre hotel situat a Alcalá.

6è Dia – Alcalá – Cocora – Salento – Alcalá.

Al matí anirem a visitar la vall de Cocora per conèixer els boscos de Quindío, l’arbre nacional de Colòmbia. Començarem visitant la preciosa població de Finlandia. A continuació anirem a Salento, on en arribar agafarem uns vehicles tipus Willis per fer una excursió fins a l’anomenat bosque nublado per descobrir la flora i fauna de la regió. A la tarda visitarem la localitat tradicional de Salento, de la qual recorrerem la plaça Bolívar i la Calle Real. Finalment retornarem a Alcalá.

7è Dia – Pereira – Hacienda San Alberto – Bogotà.

Dedicarem el matí a conèixer les plantacions de cafè típiques de la regió. Durant el recorregut ens aturarem a l’Hacienda San Alberto on ens aproximarem a l’arquitectura tradicional de les plantacions i coneixerem el procés de cultiu i elaboració del cafè colombià. Quan acabem la visita ens traslladarem a l’aeroport per volar a Bogotà, on ens allotjarem.

8è Dia – Bogotà – Zipaquirá – Leyva.

Després d’esmorzar sortirem cap al nord de la capital amb direcció a Zipaquirá, on visitarem la famosa Catedral de Sal de la localitat. Després de dinar continuarem l’etapa per carretera tot recorrent uns meravellosos paisatges muntanyencs fins a Villa de Leyva. Ens instal·larem a l’hotel i visitarem el magnífic centre colonial de la ciutat, on destaca la immensa Plaza Mayor i l’església parroquial del segle XVII.

9è Dia – Leyva – Barichara.

Després d’esmorzar continuarem la visita de Leyva coneixent el seu tradicional mercat i visitant el convent Ecce Homo, del segle XVII, un dels principals centres evangelitzadors de l’època. Quan acabem la visita dinarem i continuarem l’etapa per una carretera de fantàstics paisatges cap al nord amb direcció a Barichara, on ens allotjarem.

10è Dia – Barichara – Guane – Barichara.

Aquest matí visitarem Barichara, una localitat declarada Monument Nacional d’Arquitectura gràcies a l’excel·lent estat de conservació del centre colonial. Quan acabem la visita anirem a conèixer el poble de Guane, que també conserva l’arquitectura colonial espanyola. Visitarem el Museu Arqueològic i retornarem a Barichara. Dinarem i a la tarda coneixerem el poble de San Gil on passejarem pel seu parc amb boniques vistes sobre el riu.

11è Dia – Barichara – Cartagena de Indias.

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport de Bucaramanga per volar a Bogotà, on connectarem amb el vol a Cartagena. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel.

12è Dia – Cartagena de Indias.

Aquest matí coneixerem Cartagena de Indias. Durant el recorregut veurem el monestir i l’església de La Popa, visitarem la fortalesa de San Felipe de Barajas i finalment explorarem la ciutat antiga, dins la qual destaca l’església de San Pedro Claver. A la tarda disposarem de temps lliure per passejar tranquil·lament per la ciutat. Aquest vespre gaudirem d’un passeig en carruatge de cavalls pel centre històric de Cartagena.

13è Dia – Cartagena – PN Islas del Rosario – Cartagena

Avui farem una excursió de dia sencer amb llanxa al Parc Nacional Islas del Rosario. Durant l’excursió, navegarem les aigües cristal·lines del parc, travessarem esculls coral·lins, veurem l’arxipèlag de Nuestra Señora del Rosario i farem snorkelling per observar la vida submarina.

14è Dia – Cartagena – Barcelona

Després d’esmorzar ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Barcelona, via Bogotà. Nit a bord.

15è Dia – Barcelona

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 16 de març de 2018.

Preu per persona en habitació doble: 5.265.-Euros (IVA Inclòs). 

Suplement habitació individual: 840.-Euros (IVA Inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Avianca, classe turista.
 • Vols domèstics amb companyies locals, classe turista.
 • Hotels de 4**** a Bogotà i Cartagena. De 3*** la resta del viatge.
 • Pensió completa durant tot el viatge, excepte els àpats que coincideixen amb horaris de vols.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Bogotà.
 • Visita de San Agustín.
 • Visita de la vall de Cocora.
 • Visita de Salento.
 • Visita de la plantació San Alberto.
 • Visita de la Catedral de Sal de Zipaquirá.
 • Visita de Villa de Leyva.
 • Visita de Barichara i Guane.
 • Visita de Cartagena de Indias.
 • Visita del PN Islas del Rosario
 • Assegurança d’assistència en viatge de la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar