Cambodja

El gran secret d’Àsia

Angkor Wat és un d’aquells llocs especials del planeta que justifiquen qualsevol viatge a l’altra punta del món. Els cent temples mil·lenaris que lluiten per sobreviure a l’avenç de la selva són un espectacle difícil d’oblidar. Fins i tot avui, acostumats com estem als grans conjunts monumentals, costa imaginar un esquelet tant majestuós que recordi la glòria d’una civilització desapareguda. De la seva importància ja en va ser conscient el francès Henri Mouhot a principis de la dècada del 1860. Mouhot, de la mateixa manera que altres exploradors afortunats abans i després d’ell, acabava de descobrir una d’aquelles estranyes ciutat perdudes que revolucionen la investigació històrica i donen sentit i coherència a tot un període. Avui, les restes d’Angkor són la principal atracció de Cambodja i un dels monuments més visitats del sud-est asiàtic. Tot i això, molts dels viatgers que s’acosten a les runes prescindeixen de la resta del país. I és una llàstima, perquè Cambodja té molt més a oferir, des dels palaus i pagodes de Phnom Penh, fins les restes arqueològiques de Koh Ke i Beng Mealea, els temples de Preah Vihear i Nokor Bachey, els paisatges del llac Tonle Sap i les comunitats tradicionals del riu Mekong.

Highlights:

 • Observem els dofins del riu Mekong.
 • Explorem les poblacions tradicionals i els buscadors de joies de Ratanakiri.Descobrim l’espectacular transformació urbanística de Phnom Phen.
 • Ens meravellem davant la joia arquitectònica d’Angkor Wat.

1r Dia – Volem a Phnom Penh.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Singapur. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Arribem a Phnom Penh.

Arribarem a Singapur i connectarem amb el vol a Phnom Penh, on arribarem després de dinar a l’avió. A la tarda farem un recorregut amb tuc-tuc pel centre de la ciutat i una excursió amb vaixell pel riu Mekong per veure les comunitats del riu i gaudir de la posta de sol. Quan acabem ens instal·larem a l’hotel i soparem.

3r Dia – Phnom Penh.

Després d’esmorzar coneixerem la capital de Cambodja. Visitarem el Palau Reial, inspirat en l’arquitectura khmer clàssica, entrarem a la Pagoda de Plata i visitarem el Museu Nacional. Dinarem i a la tarda visitarem l’escola de Tuol Svay Prey S21, un antic centre de detenció i tortura dels khmer roigs durant la cruenta guerra civil, convertida avui en museu del genocidi. Disposarem de temps lliure al mercat local i després retornarem a l’hotel.

4t Dia – Phnom Penh – Kampongcham.

Començarem el matí visitant el memorial de Choeung Ek, un antic camp d’extermini durant el règim dels khmers roigs. Dinarem en ruta i a la tarda continuarem l’etapa fins a Kampongcham. Quan arribem visitarem la muntanya de Phnom Pros Phnom Srey i el Temple de Nokor Bachey. Finalment ens instal·larem a l’hotel.

5è Dia – Kampongcham – Kratie.

Esmorzarem i després anirem a visitar les plantacions de cautxú de la zona. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa cap a Kampi, on farem una excursió amb llanxa per observar els famosos dofins del Mekong. Finalment arribarem al nostre hotel de Kratie, al qual accedirem amb llanxa. Al vespre farem una excursió per veure un poblat flotant.

6è Dia – Kratie – Ratanakiri.

Retornarem a Kratie amb barca i després continuarem l’etapa per carretera cap a Ratanakari. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem les cascades de Cha Oung, Kachanh i Katieng. Gaudirem del paisatge i retornarem al nostre hotel de Ratanakiri.

7è Dia – Ratanakiri.

Després d’esmorzar sortirem cap al districte de Vean Sai tot travessant plantacions de pebre i anacards i trams de selva. Quan arribem farem una excursió amb vaixell per conèixer les comunitats tradicionals de l’ètnia kachock. Retornarem a l’hotel per dinar i a la tarda ens aproparem al llac de Yeak Laom per descobrir aquest meravellós llac volcànic i descobrir la dura feina dels buscadors de gemmes precioses.

8è Dia – Ratanakiri – Preah Vihear.

Avui ens llevarem aviat per traslladar-nos per carretera fins a Preah Vihear. Quan arribem ens instal·larem a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem els temples hindús de Preah Vihear (UNESCO), del segle XI, situats a la frontera entre Tailàndia i Cambodja. Quan acabem la visita retornarem al nostre hotel per sopar i descansar.

9è Dia – Preah Vihear – Siem Reap.

Després d’esmorzar començarem l’etapa cap a Siem Reap. En ruta ens aturarem a la selva per visitar les restes arqueològiques de Koh Ke, del segle X, i de Beng Mealea, del període Angkor Wat. Dinarem en ruta i a la tarda arribarem a Siem Reap. Ens instal·larem a l’hotel i després sortirem a fer una passejada pel centre de la ciutat. Abans de sopar encara ens quedarà temps de veure un espectacle de danses tradicionals.

10è Dia – Siem Reap.

Després d’esmorzar començarem la visita d’Angkor, el conjunt monumental més important del sud-est asiàtic. Iniciarem el matí a l’espectacular riu esculpit de Kbal Spean. Després coneixerem el Temple de Banteay Srei, un dels més interessants d’Angkor gràcies a la seva extraordinària decoració, considerada una obra mestra de l’art khmer. Dinarem i a la tarda farem una excursió amb vaixell pel llac Tonle Sap. Gaudirem de la riquesa ecològica de l’entorn i veurem les comunitats tradicionals de les riberes. Quan acabem tornarem al nostre hotel.

11è Dia – Siem Reap.

Iniciarem les visites del dia a Ta Keo, un temple construït a finals del segle Xl. A continuació visitarem Ta Phrom, un bonic temple amb inscripcions que parlen de la vida d’aquella època, famós pels arbres gegantins que creixen sobre les seves runes. També veurem els murs concèntrics del Temple Banteay Kdei, del segle XII, i acabarem el nostre recorregut als magnífics temples de Kravan i Sras Srang. Retornarem a l’hotel per dinar i a la tarda visitarem Angkor Wat, el mausoleu del rei Suryavarman, considerat l’obra mestra de l’art khmer i un dels temples més impressionants del món. Acabarem la tarda visitant un curiós mercat d’insectes i aràcnids comestibles.

12è Dia – Siem Reap.

Aquest matí retornarem amb tuc-tuc als temples d’Angkor. Avui coneixerem el conjunt emmurallat d’Angkor Thom, la darrera capital de l’imperi Khmer. A l’interior del recinte veurem el Temple de Bayon, construït durant els segles XII i XIII i famós per les més de dues-centes cares monumentals esculpides a les 54 torres de l’edifici. Acabarem el matí visitant els conjunts de Phimean Akas i la famosa Terrassa dels Elefants. Dinarem i a la tarda visitarem el conjunt de Roluos, format pels temples de Preah Ko, Bakong i Lolei. Celebrarem una cerimònia de benedicció amb els monjos budistes i acabarem la tarda gaudint de la posta de sol a una plantació de lotus.

13è Dia – Siem Reap – Barcelona.

Disposarem de matí lliure per descansar o fer compres i a l’hora convinguda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Singapur, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

14è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 16 de març de 2018.

Preu per persona en habitació doble: 4.185.-Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 985.-Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de línia regular de Singapore Airlines, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Siem Reap i Phnom Phen i categoria turista amb encant la resta del viatge.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Phnom Penh.
 • Visita de Choeung Ek.
 • Excursió en barca per veure els dofins del Mekong.
 • Visita de les cascades de Ratanakiri.
 • Visita del districte de Vean Sai.
 • Visita del llac Yeak Laom.
 • Visita dels temples de Preah Vihear.
 • Visita dels jaciments de Koh Ke i Beng Mealea.
 • Visita de tres dies dels temples d’Angkor.
 • Excursió amb barca pel llac Tonle Sap (si les condicions de nivell d’aigua són adients).
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar