Argentina Nord

De Salta al cap d’Hornos

L’extrem nord-oest d’Argentina és un altiplà desèrtic i multicolor, esculpit pel vent i travessat per profundes valls fluvials de terra fèrtil. L’entorn, d’una bellesa aclaparadora, acull l’epicentre de la cultura precolombina i colonial del país. Escampades arreu trobem runes i monuments històrics, mercats populars, esglésies colonials i obres d’art de totes les èpoques. Aquesta és la regió més tradicional d’Argentina i on la població indígena té més pes. Fins i tot hi ha qui considera Salta la zona més bonica del país, amb un ric patrimoni colonial, els paisatges espectaculars de la vall de Lerma i la bellesa multicolor de la Quebrada de Humahuaca, a la veïna província de Jujuy. El contrast amb les parets verticals de la Patagònia xilena, les glaceres gegantines procedents dels Campos de Hielo, les aigües ventades de l’estret de Magallanes i l’èpica llegendària del cap d’Hornos, és total. Però aquest és precisament el viatge que us proposem. Un nord d’Argentina inèdit, de ruta, colonial i paisatgístic. I un sud d’exploració a bord del modern creuer Costa Australis, un vaixell de servei exquisit per navegar els canals patagònics fins l’extrem austral d’Amèrica. Un gran viatge en tots els sentits!

Highlights:

 • Visitem Salta, Purmamarca, San Antonio de los Cobres, la vall de Lerma i la Quebrada de Humahuaca i pugem a l’espectacular tren de las nubes.
 • Ens apropem a l’espectacular front de la immensa glacera Perito Moreno.
 • Veiem les parets vertiginoses de les Torres i els Cuernos del Paine.
 • Naveguem l’estret de Magallanes a bord del creuer Costa Australis i desembarquem al cap d’Hornos.

1r Dia – Volem a Argentina.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Buenos Aires. Sopar i nit a bord.

2n Dia – Arribem a Salta.

Arribarem a Buenos Aires de matinada i connectarem amb el vol a Salta. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Disposarem de temps lliure per descansar del llarg vol i després de dinar visitarem Salta. Durant el recorregut veurem els monuments més significatius del centre històric de la ciutat, pujarem al Cerro San Bernardo, ens arribarem a la pintoresca localitat de San Lorenzo i visitarem la quebrada del mateix nom. Finalment retornarem a Salta.

3r Dia – Salta – vall de Lerma – Cachi – Salta.

Avui dedicarem el dia a explorar la vall de Lerma. Començarem el recorregut ascendint per la Quebrada de Escoipe fins la Cuesta del Obispo i l’anomenada Piedra del Molino. Des d’aquest mirador privilegiat continuarem per l’anomenada Recta Tin Tin i el Parc Nacional Los Cardones. Finalment arribarem a Cachi, on dinarem. A la tarda passejarem per aquesta bonica localitat colonial, on veurem l’església i entrarem al Museu Arqueològic. Finalment retornarem a Salta.

4t Dia – Salta – San Antonio de los Cobres – Purmamarca.

Aquest matí sortirem amb un vehicle especial cap a San Antonio de los Cobres i l’acolorida Quebrada del Toro, espectacular per la seva bellesa paisatgística. Arribarem a Santa Rosa de Tastil i després pararem a San Antonio de los Cobres, on pujarem al famós tren de las nubes, que ens portarà fins el viaducte de La Polvorilla. Dinarem i a la tarda continuarem l’etapa fins al salar de Salinas Grandes i baixarem per l’espectacular Cuesta de Lipán. Finalment arribarem a Purmamarca, on ens allotjarem.

5è Dia – Purmamarca – Humahuaca – Jujuy – Buenos Aires.

Avui visitarem la Quebrada de Humahuaca, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant el recorregut coneixerem el centre històric de Purmamarca, veurem les espectaculars formacions del Cerro de los Siete Colores i visitarem la fortalesa de Tilcara i l’església d’Uquía. Finalment arribarem al pintoresc poblet d’ Humahuaca, on dinarem. Disposarem de temps per conèixer el poble i cap al vespre ens traslladarem a l’aeroport de Jujuy per volar a Buenos Aires, on ens allotjarem. Sopar tipus pícnic.

6è Dia – Buenos Aires

Avui dedicarem tot el dia a visitar la ciutat de Buenos Aires. Durant el recorregut coneixerem alguns dels espais més representatius de la capital, com la Plaza de Mayo, la Casa Rosada, la Municipalitat, el Cabildo, la Catedral i els barri de Boca, Recoleta, Palermo i San Telmo. Dinarem durant les visites i al vespre gaudirem d’un sopar espectacle de tango.

7è Dia – Buenos Aires – Calafate

Aquest matí volarem a Calafate, a la Patagònia. Després d’aterrar ens traslladarem a l’hotel i dinarem. A la tarda visitarem una típica estancia, veurem con gestionen els remats i esquilen les ovelles i provarem el tradicional asado al palo. Finalment retornarem al nostre hotel de Calafate.

8è Dia – Calafate – Perito Moreno – Calafate

Avui visitarem la glacera Perito Moreno. Durant l’excursió, que ens ocuparà tot el dia, passarem pel turó dels Elefants i arribarem al parc nacional on es troba la glacera, única al món per la caiguda continuada de blocs de gel. Visitarem les passeres per tenir les millor vistes i després navegarem pel frontal de la glacera. Dinarem i a la tarda visitarem una estancia, on gaudirem d’una passejada pels seus voltants de gran bellesa. En acabar la visita retornarem a Calafate.

9è Dia – Calafate – Torres del Paine.

Aquest matí sortirem ben d’hora per carretera cap a Xile. Dinarem en ruta i a la tarda visitarem el Parc Nacional de Torres del Paine, un dels més espectaculars del món. Durant el recorregut veurem el llac Sarmiento, l’anomenat Salto Grande i els espectaculars Cuernos del Paine. Quan acabem les visites anirem a instal·lar-nos a una hosteria.

10è Dia – Torres del Paine – Punta Arenas – Costa Australis.

Després d’esmorzar conclourem la nostra estada a Torres del Paine fent un passeig per la badia del llac Grey. A continuació ens traslladem a Punta Arenas. Dinarem i a la tarda farem un recorregut panoràmic per la ciutat més austral de Xile, estratègicament situada a la meitat de l’estret de Magallanes. A la tarda embarcarem al creuer Costa Australis i començarem la navegació per l’estret rumb a la badia Ainsworth.

11è Dia – Costa Australis – badia Ainsworth – illa Tuckers.

De matinada travessarem el Seno Almirantazgo i arribarem a la glacera Marinelli, a la badia Ainsworth. Aquí farem una excursió a peu pel bosc magallànic per gaudir del paisatge i observar dics dels castors i, amb sort, lleons marins. Retornarem a bord per dinar i a la tarda visitarem els illots Tuckers, on farem una excursió amb llanxa per veure pingüins i corbs marins.

12è Dia – Costa Australis – glacera Pía – Avenida de los Glaciares.

Avui navegarem pel braç nord-oest del canal Beagle. El nostre objectiu és desembarcar a la badia Pía, on farem una excursió a peu fins al mirador des d’on es gaudeix de les millors vistes de la glacera Pía i de les muntanyes que l’envolten. Retornarem a bord per dinar i a la tarda navegarem al llarg de l’anomenada Avenida de los Glaciares.

13è Dia – Costa Australis – cap d’Hornos – Bahía Wulaia.

Aquest matí navegarem pel canal Murray i badia Nassau rumb al Parque Nacional Cabo de Hornos. Si les condicions climatològiques i l’estat del mar ho permeten, desembarcarem al mític cap d’Hornos, a l’extrem sud d’Amèrica. A la tarda desembarcarem a Bahía Wulaia, un antic assentament yàmana estretament lligat al viatge de Darwin a bord del Beagle. Aquí farem una excursió pel bosc per descobrir la curiosa flora local.

14è Dia – Costa Australis – Ushuaia.

De matinada atracarem al moll d’Ushuaia, la ciutat més austral del món. Desembarcarem del Costa Australis i anirem a conèixer el Parc Nacional Tierra del Fuego i la famosa badia Lapataia. Retornarem a Ushuaia a dinar i a la tarda volarem a Buenos Aires, on connectarem amb el vol a Barcelona. Nit a bord.

15è Dia – Arribem a Barcelona.

Aterrarem a Barcelona i donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 7 de març de 2018.

Preu per persona en habitació doble: 7.975.-Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.275.-Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de línia regular d’Aerolíneas Argentinas, classe turista.
 • Estada a hotels de 5***** a Buenos Aires, 4**** a Salta i El Calafate, de 1ª classe moderada a Purmamarca i hosteria de 1ª classe moderada a Torres del Paine.
 • Creuer de 4 nits a bord del vaixell Costa Australis en cabina segons la categoria escollida, totes amb llits baixos i bany privat.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a tots els hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Salta.
 • Visita de dia sencer a la vall de Lerma.
 • Visita de San Antonio de los Cobres.
 • Visita de Purmamarca.
 • Visita de la Quebrada de Humahuaca.
 • Visita de Buenos Aires i assistència a un espectacle de tangos.
 • Totes les excursions ofertes durant el creuer segons el programa del vaixell.
 • Visita del Parc Nacional Tierra del Fuego.
 • Assegurança d’assistència en viatge contractada amb la companyia Europea.

 

NOTA: Aerolíneas Argentinas pot canviar els horaris de vols i dates de sortida i això podria alterar parcialment el programa. EuroVacances farà tot el possible per tal que, si es donés aquesta circumstància, tingués la mínima repercussió possible en el viatge.

Activitats BCN amb Eurovacances

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més informació

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar