Rússia

Ciutats Imperials

Poques ciutats poden presumir de l’harmonia de Sant Petersburg i de l’espectacularitat del Kremlin de Moscou. Però encara són menys les que poden lligar el seu patrimoni amb fets de transcendència històrica mundial. En aquest sentit, el Palau d’Hivern, el Kremlin i la Plaça Roja projecten el seu nom sobre el segle XX per marcar tota una època. L’arribada de Lenin a Sant Petersburg, la Revolta d’Octubre de 1917 i l’assalt al Palau d’Hivern van obrir les portes a la revolta comunista. El Kremlin, assetjat pels bolxevics, encara trigaria una setmana a caure. Els soviets van liquidar al tsar, l’URSS es va estendre sobre la Rússia dels Romanov i la Plaça Roja es va convertir en el centre de l’imperi. I ho seria durant setanta-quatre anys, els mateixos que passarien fins que els ciutadans de Moscou i de Sant Petersburg tornessin a sortir al carrer per canviar el rumb de la història. Perestroika i Glasnost eren idees massa potents per acceptar el cop d’estat comunista de 1991. Mentre Yelstin liderava les masses que s’enfrontaven als colpistes tancats dins el Parlament, la gent de Sant Petersburg es congregava davant el Palau d’Hivern, tal i com ja havien fet l’any 1917. El cercle estava a punt de tancar-se.

1r Dia – Volem a Moscou.

Presentació a l’aeroport de Barcelona per agafar el vol a Moscou, via una ciutat europea. Ens instal·larem a l’hotel i al vespre farem una visita panoràmica per començar a conèixer la ciutat, veient la Plaça Roja, el Kremlin i la Catedral de Sant Basili, entre altres edificis singulars.

2n Dia – Moscou.

Esmorzarem i després dedicarem tot el matí a visitar el recinte del Kremlin, la fortalesa símbol del poder dels tsars de Rússia. Admirarem tant l’exterior del palau com el seu interior, on destaca el Museu de l’Armeria amb una àmplia col·lecció de joies, vestits, etc. Dinarem i a la tarda visitarem la Galeria Tetriakov, on hi ha una important col·lecció d’icones russes i pintura de diferents etapes i estils.

3r Dia – Moscou.

Després d’esmorzar visitarem la Catedral de Sant Salvador, símbol de la glòria militar russa, construïda per commemorar la victòria sobre les tropes de Napoleó. Quan acabem la visita anirem a veure el Museu Borodino Panorama. Dinarem i a la tarda baixarem a un dels llocs més secrets durant la Guerra Freda: el punt de comandament Tagansky, situat a 65 metres de profunditat. Acabarem la tarda fent una visita guiada pel metro de la ciutat.

4t Dia – Moscou – Vladimir – Suzdal.

Esmorzarem i ens dirigirem a l’estació per agafar el tren d’alta velocitat fins a Vladimir. Farem un recorregut panoràmic per descobrir la que durant segles fou la capital de Rússia. Veurem les anomenades Portes d’Or i les esglésies i catedrals més importants i després anirem a Suzdal, una de les perles de l’anomenat Anell d’Or. Dinarem i visitarem aquesta bonica ciutat medieval, de la qual destaquem el Kremlin, la seva catedral i el monestir de Sant Eufemi. Allotjament a Suzdal.

5è Dia – Suzdal –Yaroslavl.

Després d’esmorzar farem ruta cap a Yaroslavl, capital de l’Anell d’Or. Dinarem i a la tarda coneixerem el monestir de la Transfiguració. Durant la visita tindrem l’oportunitat de pujar al campanar i observar la vista de la ciutat. També entrarem a l’església de Sant Elies, decorada amb frescos del segle XVII, navegarem en llanxa pel riu Volga, coneixerem el monestir de Tolgsky i passejarem pels jardins i l’hort del monestir, on degustarem les famoses empanades russes fetes per les monges. Allotjament a Yaroslav.

6è Dia – Yaroslavl – Rostov – Serguiev Posad – Moscou – Sant Petersburg.

Esmorzarem i ens dirigirem a Rostov, considerada una de les ciutats més antigues i boniques de Rússia. Durant la nostra visita veurem el Kremlin i assistirem a un concert privat de cant gregorià a una de les seves esglésies. Continuarem l’etapa fins a Serguiev Posad. Aquí descobrirem el monestir de Sant Sergi, un dels centres de peregrinatge més importants de Rússia. A la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol a Sant Petersburg. Allotjament a l’antiga ciutat imperial.

7è Dia – Sant Petersburg.

Després d’esmorzar farem un recorregut panoràmic per conèixer aquesta fascinadora ciutat. Durant el trajecte ens aturarem als llocs més significatius, entre els quals sobresurten el cap de l’illa Vasilievsky, les places del Teatre, Sant Isaac i les Belles Arts, l’avinguda Nevsky i els diferents molls del riu Neva. També visitarem la Fortalesa de Sant Pere i Sant Pau, on hi ha enterrats els grans monarques russos. Dinarem i a la tarda visitarem el luxós Palau dels Prínceps Yusupov, una de les famílies més nobles i riques de Rússia. Durant la visita coneixerem els detalls de l’assassinat de Rasputin i en acabar retornarem a l’hotel.

8è Dia – Sant Petersburg.

el matí a conèixer el Museu de l’Hermitage, un dels museus d’art més grans i importants del món. El museu està situat a l’antic Palau d’Hivern dels Tsars, que tal i com podrem veure era d’una magnificència extraordinària. Dels cinc edificis del palau se’n poden visitar quatre, on s’hi exposen fins a tres milions d’objectes, i obres d’artistes tan importants com Leonardo da Vinci, Rubens, Rembrandt o Rafael. Dinarem i a la tarda sortirem de la ciutat per visitar el palau de Pedrodvorets i conèixer exteriorment l’espectacular façana de l’antiga residència d’estiu de Pere el Gran, construïda al segle XVIII. Veurem un dels palaus petits (Monplaisir o els Banys Reials) i després passejarem pels jardins del palau per veure les fonts més emblemàtiques. Finalment retornarem a Sant Petersburg.

9è Dia – Sant Petersburg.

Avui dedicarem el matí a descobrir la part ortodoxa de la ciutat. Durant el recorregut veurem la Catedral de Sant Isaac i l’Església del Salvador sobre la Sang Vessada. També navegarem pels rius i canals de la ciutat, coneguda com la Venècia del Nord. Després de dinar disposarem de la tarda lliure. A l’hora convinguda ens retrobarem per assistir a una representació musical a un dels grans teatres de la ciutat.

10è Dia – Sant Petersburg – Barcelona.

Esmorzarem i després ens dirigirem a Pushkin, la residència d’estiu de Catalina la Gran. D’aquest palau del segle XVIII destaca el saló Àmbar, únic en el seu gènere. Destruït pels nazis durant la Segona Guerra Mundial, va ser restaurat i inaugurat de nou l’any 2003. Dinarem i a la tarda ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Barcelona.

NITS BLANQUES

Sortida especial del mes de juny

Us recomanem realitzar aquesta sortida al mes de juny si voleu experimentar les Nits Blanques de Sant Petersburg, un esdeveniment astronòmic especial que enlloc com a l’antiga capital imperial russa assoleix la mateixa dimensió cultural i social. Durant aquests dies irrepetibles, la llum de la tarda inunda els carrers de la ciutat amb els colors màgics de la posta de sol. El dia s’allarga i la nit no arriba mai perquè la llum del Nord converteix la ciutat imperial de Sant Petersburg en l’escenari més impressionant d’Europa.

Dates de sortida: 7 de juny i 2 d’agost de 2019.

Preu per persona en habitació doble: 4.325.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 790.-€ (IVA inclòs).

El preu inclou:

 • Vols internacionals de la companyia Lufthansa, classe turista.
 • Vol de Moscou a Sant Petersburg amb companyia local, classe turista.
 • Estada a hotels de 4**** a totes les ciutats.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters als hotels.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Moscou.
 • Visita de Vladimir.
 • Visita de Suzdal.
 • Visita de Yaroslavl.
 • Visita de Rostov.
 • Visita de Serguiev Posad.
 • Visites de Sant Petersburg.
 • Visita de Pedrodvorets.
 • Visita de Pushkin.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Observacions: Visat necessari. El seu preu NO està inclòs al preu del viatge.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar