COMUNICAT COVID-19

000-slide-h650-home-covid

El COVID-19
NO ENS ATURA!

La nostra il·lusió per viatjar continua tan fresca com el primer dia. Això sí, ens adaptem a les noves circumstàncies.

 

L’equip d’Eurovacances continua treballant al 100%. Cadascú des de casa seva però interconnectats gràcies a la tecnologia estem gestionant els canvis derivats de la situació actual i preparant la nova programació per quan passi la tempesta.

 

Tot i tenir les oficines tancades mantenim la nostra atenció personalitzada a través dels números de telèfon habituals. D’aquesta manera, mentre estigui vigent l’estat d’alarma declarat pel govern central ens podeu trucar de dilluns a divendres de 09:00 a 18:00h al 938 611 228 (oficina de Granollers), al 972 225 344 (oficina de Girona) i al 934 152 300 (oficina de Barcelona).

 

Sempre que arriba el mes de març fem els darrers retocs al catàleg general abans d’imprimir-lo i enviar-vos-el a casa. Aquest any, el COVID-19 ens ha atrapat amb un catàleg acabat que ara caldrà revisar íntegrament. Tot i així, volem compartir amb vosaltres la feina feta fins ara a través de la nostra pàgina web www.viatgeseurovacances.net, on properament podreu consultar la primera versió del catàleg general 2020 en format PDF.

Avui mateix hem començat a treballar en una nova versió que esperem tenir preparada ben aviat, amb algunes dates de sortida modificades i noves propostes per la tardor i l’hivern 2020-2021. Tan bon punt la tinguem preparada us la farem arribar i l’actualitzarem al web.

 

Vivim circumstàncies extraordinàries. Ens adaptem al present i treballem perquè el dia en què es torni a obrir el món també continuï sent extraordinari.

 

Des d’Eurovacances us volem transmetre tot el nostre suport perquè el confinament us sigui el més lleu possible.

 

Salut!

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar