Lisboa

Cap d’Any a la capital de Portugal

1r Dia. Volem a Lisboa.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Lisboa. Després d’aterrar anirem a dinar al centre de la ciutat. Per la tarda passejarem pels carrers del barri de La Baixa, tot passant per la Praça dos Restauradores, la Praça do Rossio i la Praça do Comércio; per acabar el dia pujant amb vehicles especials cap al barri d’Alfama on gaudirem d’unes boniques vistes i coneixerem la Catedral. Quan acabem les visites ens instal·larem a l’hotel on ens  allotjarem durant tota l’estada.

2n Dia. Lisboa.

Esmorzarem a l’hotel i ens adreçarem al barri de Belém, per contemplar la famosa torre del  mateix nom; veurem el Monument als Descobridors, dedicat a Enric el Navegant i el Monestir  dels Jerònims, obra mestre de l’art Manuelí; creuarem el Pont del 25 d’abril per visitar la imponent estàtua del Crist Rei, rèplica del famós Crist Redemptor de Rio de Janeiro on gaudirem d’una nova panoràmica de Lisboa. Dinarem i a la tarda coneixerem el Museu Calouste Gulbekian, una de les col·leccions privades d’art més importants del món. Acabada la visita farem un passeig pel Barrio Alto.

3r Dia. Lisboa – Mafra – Óbidos – Lisboa.

Esmorzarem a l’hotel i farem camí cap a Mafra on descobrirem el seu majestuós palau del segle XVIII, una mena d’Escorial portuguès. A continuació visitarem la curiosa vila medieval d’Óbidos; passejarem pels seus carrerons, coneixerem l’Església de Santa Maria, recorrerem les seves imponents muralles i entrarem al castell, on acabarem dinant. Acabada la visita retornarem a Lisboa. Aquest vespre assistirem a un sopar-espectacle en el millor local de fados de la ciutat.

4t Dia. Lisboa – Sintra – Cabo da Roca – Cascais – Lisboa.

Després d’esmorzar emprendrem la ruta que ens portarà a Sintra. Passejarem pel pintoresc centre històric per veure les seves antigues cases senyorials i després pujarem al Palau da Pena, barreja estils arquitectònics i decoratius de totes les èpoques. Acabada la visita anirem a conèixer el Cabo da Roca, el punt més occidental del continent europeu. Dinarem a l’espectacular platja de Gincho i a la tarda ens arribarem a la plàcida ciutat costera de Cascais on disposarem de temps per passejar pels laberíntics carrerons del seu casc antic. Finalment retornarem al nostre hotel de Lisboa. Al vespre celebrarem un sopar especial de Cap d’Any.

5è Dia. Lisboa – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i emprendrem un passeig matinal per redescobrir la ciutat a bord de l’emblemàtic tramvia lisboeta que ens permetrà gaudir d’una nova perspectiva de la ciutat. Després passejarem pel centre de Lisboa. Dinarem a l’hotel i ens traslladarem a l’aeroport per agafar el vol de retorn a Barcelona, on donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 28 de desembre de 2019

Preu per persona en habitació doble: 2.060.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 390.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou :

 • Vols amb la companyia aèria TAP, classe turista.
 • Allotjament a hotel de 4**** superior.
 • Pensió  completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel.
 • Guia d’Eurovacances durant tot el  viatge.
 • Visita de Lisboa amb pujada al Crist Rei.
 • Visita del Museu Calouste Gulbekian.
 • Visita del Palau da Pena de Sintra.
 • Visita de Cascais i del Cabo da Roca.
 • Visita de Mafra i Óbidos.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar