Egipte

Cap d’Any al país dels faraons

1r Dia. Volem al Caire.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol directe al Caire. Quan arribem ens  traslladarem a l’hotel per sopar i descansar.

2n Dia. El Caire.

Aquest matí visitarem la piràmide escalonada de Saqqara. A continuació ens aturarem a veure l’estàtua de Ramsès II a Memfis i tot seguit ens dirigirem a Gizeh per veure les piràmides de  Kheops, Kefren i Mikerinos. Entrarem a la Gran Piràmide i a l’anomenat Museu del Vaixell Solar, el vaixell funerari del faraó Kheops.

3r Dia. El Caire – Luxor – Creuer.

Volarem a Luxor de bon matí. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos al creuer Sonesta Star  Goddes i dinarem. A la tarda visitarem el Temple de Luxor, construït per Amenhotep III i dedicat  a Amon Ra i coneixerem el Temple de Karnak, un dels més importants de l’antiguitat.

4t Dia. Creuer: Luxor – Edfu.

Avui descobrirem els complexes funeraris de la ribera occidental del Nil. Veurem la Vall dels Reis, on s’enterraven els faraons del Regne  Nou i després coneixerem el temple de la reina Hatsepsut a Deir el-Bahari i els famosos Colossos de Mèmnon. Acabarem el matí a la Vall de les Reines abans de reprendre la navegació pel Nil rumb a Edfu, on arribarem al vespre i gaudirem d’un sopar a bord per celebrar l’arribada del nou any.

5è Dia. Creuer: Edfu – Kom Ombo.

Després d’esmorzar anirem a visitar el temple dedicat a Horus a Edfu, un dels més ben  conservats de l’Egipte ptolemaic. Retornarem a bord per dinar mentre el vaixell navega rumb a  Kom Ombo on soparem i ens allotjarem al creuer.

6è Dia. Creuer: Kom Ombo – Assuan.

Aquest matí, després d’esmorzar a l’hotel, visitarem el temple dedicat als deus Horus i Sobek.  Quan acabem la visita retornarem al vaixell per navegar fins a Assuan. Dinarem a bord i a la tarda visitarem el Temple de Philae, la famosa presa del llac Nasser, l’Obelisc Inacabat i el Museu Nubi.

7è Dia. Creuer: Abu Simbel – El Caire.

De bon matí volarem a Abu Simbel, a la ribera del llac Nasser. L’objectiu és visitar els magnífics

temples de Ramsès II i la reina Nefertari, ambdós esculpits a la paret rocosa i objecte d’una espectacular operació de salvament durant la construcció de la presa d’Assuan. Quan acabem la visita volarem de retorn al Caire on ens allotjarem.

8è Dia. El Caire.

Avui dedicarem tot el dia a conèixer la capital d’Egipte. Visitarem el Museu Egipci, on s’exposen col·leccions tant significatives com el cèlebre tresor de Tutankamon. Tot seguit coneixerem la Ciutadella medieval, la Mesquita de Mohamed Ali i la sinagoga Ben Ezra. Dinarem i a la tarda coneixerem el barri antic de Khan el Khalili. Sopar i allotjament al Caire.

9è Dia. El Caire – Barcelona.

Esmorzarem a l’hotel i ens traslladarem a l’aeroport del Caire per agafar el vol directe a  Barcelona on donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 28 de desembre de 2019

Preu per persona en habitació doble:  5.190.-€ (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 1.360.-€ (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Egypt Air, classe turista.
 • Estada a hotel de 5*****al Caire.
 • Creuer Luxor – Assuan a bord del creuer Sonesta Star Goddess.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei  de maleters a l’hotel i al creuer.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Gizeh amb entrada a la Gran Piràmide.
 • Visita del Museu Egipci.
 • Visita dels temple de Luxor i Karnak.
 • Visita de la Vall dels Reis i la Vall de les Reines.
 • Visita dels temples d’Edfu i Kom  Ombo. Sopar de Cap d’Any a bord del vaixell.
 • Visita dels temples d’Abu Simbel.
 • Visita del  Temple de Philae, l’Obelisc Inacabat i la presa d’Assuan.
 • Visita de Saqqara i Memfis. Visita del  Caire amb Khan el-Khalili.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

 

OBSERVACIONS: Visat necessari. El seu import està inclòs.Egypt Air pot canviar horaris de vol. Si fos així Eurovacances farà tot el possible perquè la ruta no es vegi modificada.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar