Creuer Danubi

Cap d’Any al riu més romàntic d’Europa

1r Dia. Volem a Viena – creuer.

Presentació a l’aeroport de Barcelona on trobarem el guia d’Eurovacances que ens ajudarà durant els tràmits de facturació i ens acompanyarà durant tot el viatge. Sortida del vol a Viena, la capital d’Àustria. Tan bon punt aterrem anirem a dinar a un restaurant local. A la tarda passejarem pel centre històric. Durant el recorregut visitarem la Catedral de St. Esteve, un dels símbols de la ciutat. Quan acabem el passeig embarcarem al vaixell MS Vivaldi de la companyia CroisiEurope. Nit a bord.

2n Dia. Creuer: Viena.

Avui dedicarem el matí a descobrir la capital imperial dels Habsburg. Durant el recorregut circularem a través de la cèlebre Ringstrasse i visitarem el Castell de Schönbrunn, l’antiga residència d’estiu de la família imperial. Retornarem al vaixell per dinar i a la tarda visitarem l’Òpera i el Palau de Hofburg, residència oficial dels Habsburg durant sis segles. Acabada la visita retornarem a bord.

3r Dia. Creuer: navegació a Budapest.

Avui passarem un dia tranquil navegant aigües avall del Danubi rumb a Budapest, la capital  d’Hongria. Durant el recorregut gaudirem de l’acollidor paisatge de les riberes i profunditzarem  en la seva història. Arribarem a Budapest a mitja tarda i gaudirem d’un sopar temàtic hongarès.

4t Dia. Creuer: Budapest.

Esmorzarem a bord i després desembarcarem per visitar la ciutat de Budapest. Durant el recorregut ens acostarem al turó del castell per gaudir de les millors vistes de la ciutat. A continuació entrarem a l’edifici neogòtic del Parlament i veurem la rica decoració interior. També visitarem la basílica neoclàssica de Sant Esteve i el característic Bastió dels Pescadors, que ens oferirà unes vistes impressionants de la ciutat. Retornarem a bord per dinar i a la tarda visitarem l’Òpera. Situat al barri de Pest, aquest magnífic teatre està considerat un dels més grans d’Europa. Disposarem de temps lliure per descansar una estona i al vespre celebrarem a bord un sopar especial de Cap d’Any.

5è Dia. Creuer: Bratislava.

Esmorzarem mentre el vaixell navega rumb a Bratislava, la capital d’Eslovàquia. Dinarem al vaixell i a la tarda visitarem la ciutat. Durant el recorregut farem una passejada pels monuments més significatius, passarem per la porta medieval de Sant Miquel i arribarem a la plaça Central, envoltada d’edificis notables entre els quals sobresurt l’antic Ajuntament. Disposarem de temps lliure abans de retornar a bord per navegar rumb a Viena.

6è Dia. Viena – Barcelona.

Esmorzarem a bord mentre el vaixell arriba a Viena. Desembarcarem i ens traslladarem a l’aeroport per volar a Barcelona. Quan arribem a la ciutat comtal donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 28 de desembre de 2019

Preu per persona en cabina doble Pont Superior: 2.715.- € (IVA inclòs).

Suplement individual: 695.- € (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de la companyia Vueling, classe turista.
 • Creuer a bord del vaixell MS Vivaldi.
 • Cabina al vaixell al Pont Superior.
 • Pensió completa durant tot el viatge, exceptuant el dinar de l’últim dia que coincideix amb l’horari del vol.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita panoràmica de Viena amb entrada a l’Òpera i al Palau de Schönbrunn.
 • Visita de la Catedral i del Palau de Hofburg.
 • Visita panoràmica de Budapest amb entrada a l’Òpera i al Parlament.
 • Visita panoràmica de Bratislava.
 • Sopar especial de Cap d’Any a bord.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

OBSERVACIONS: l’organització del vaixell pot modificar o cancel·lar alguna visita segons el nivell d’aigua del Danubi.

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar