Marràqueix

Cap d’Any a la Perla Roja del Sud

1r Dia – Volem a Marràqueix.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida dels vols a Marràqueix. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos a l’hotel. Abans de sopar anirem a fer una passejada per la fascinadora plaça de Djemma el Fna, el lloc més conegut i animat de tota la ciutat i el punt neuràlgic de la medina. Absorbirem l’animat i exòtic ambient dels comerciants locals, observarem la multitud d’oficis tradicionals que omplen tots els racons de la plaça i després anirem a sopar a un bon restaurant local.

2n Dia – Marràqueix.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit començarem a conèixer la ciutat. En primer lloc veurem exteriorment la Mesquita Kutubiyya i el seu magnífic minaret, considerat un dels monuments més importants del món islàmic. A continuació ens dirigirem al Palau de la Bahia, una mansió refinada i senyorial profusament decorada i envoltada de magnífics jardins. Continuarem el matí visitant les anomenades Tombes dels Saadís, del segle XVI, i passejarem pels jardins Majorelle. Dinarem i a la tarda visitarem els mercats de la medina. En aquest laberint de carrerons estrets descobrirem la riquesa de l’arquitectura tradicional així com l’animada vida dels comerciants locals. Acabarem les visites a l’espectacular plaça de Jemaa el Fna i coneixerem la seva frenètica activitat. Retornarem a l’hotel i aquesta nit gaudirem d’un sopar especial de Cap d’Any a l’hotel.

3r Dia – Marràqueix – pobles de l’Atles – Marràqueix.

Esmorzarem a l’hotel i tot seguit sortirem amb 4×4 cap a les muntanyes de l’Atles, que amb els seus 4.000 metres d’altitud són una de les cadenes alpines més importants d’Àfrica. Durant el nostre recorregut coneixerem la vida tradicional als pobles de muntanya, ens aturarem a gaudir de l’hospitalitat dels seus habitants i descobrirem els paisatges immensos que separen l’estepa del desert. Dinarem en ruta i a la tarda retornarem a Marràqueix, on encara ens quedarà una estona per passejar per la ciutat.

4rt Dia – Marràqueix – Essaouira – Marràqueix.

Després d’esmorzar a l’hotel ens dirigirem a la costa del país per visitar Essaouira, coneguda també amb el nom de Mogador. Aquesta ciutat, encerclada per les antigues muralles medievals i magníficament conservada, està declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Durant la nostra estada a la ciutat visitarem el port i coneixerem les dues medines que formen el centre històric. També passejarem per l’antic call jueu, veurem les dues casbes i pujarem a les bateries que defensaven el moll. Dinarem a un restaurant local i a la tarda retornarem a Marràqueix. Al vespre sortirem a gaudir d’un sopar de comiat a un dels elegants riads de la ciutat.

5è Dia – Marràqueix – Barcelona.

Després d’esmorzar a l’hotel ens traslladarem a l’aeroport per agafar els vols a Barcelona. Quan arribem a la ciutat comtal donarem per acabada aquesta sortida de la qual esperem que guardin un molt bon record.

Data de sortida: 30 de desembre.

Preu per persona en habitació doble: 2.495.- Euros (IVA inclòs). 

Suplement habitació individual: 495.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

– Vols de la companyia Air Marroc, classe turista.

– Estada a hotel de 5***** a Marràqueix.

– Pensió completa durant tot el viatge.

– Servei de maleters a l’hotel.

– Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.

– Visita de Marràqueix amb entrada al Palau de la Bahia.

– Visita dels mercats de Marràqueix.

– Sopar de Cap d’Any a l’hotel.

– Visita d’Essaouira.

– Excursió amb 4×4 a l’Atles.

– Sopar de comiat.

– Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.

Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar