Egipte

Cap d’Any al país dels faraons

1r Dia – Volem al Caire.

Presentació a l’aeroport de Barcelona i sortida del vol a Frankfurt, on connectarem amb el vol al Caire. Quan arribem ens traslladarem a l’hotel per sopar i descansar.

2n Dia – El Caire.

Avui dedicarem el dia a l’Antic Egipte. Començarem el matí dirigint-nos a Gizeh per veure les famoses piràmides de Kheops, Kefren i Mikerinos. Durant la visita entrarem a la primera de les tres, coneguda com la Gran Piràmide. A continuació visitarem l’anomenat Vaixell Solar, el vaixell funerari del faraó Kheops. Acabarem el matí apropant-nos a la famosa esfinx de Kefren. Dinarem i a la tarda visitarem el Museu Egipci, on s’exposen col·leccions tant significatives com el cèlebre tresor de Tutankamon.

3r Dia – El Caire – Luxor – Creuer.

Volarem a Luxor de bon matí. Després d’aterrar anirem a instal·lar-nos al creuer Sonesta Moon Goddes. Disposarem de temps per instal·lar-nos a bord i després dinarem. A la tarda visitarem el Temple de Luxor, construït per Amenhotep III i dedicat a Amon Ra. També coneixerem el Temple de Karnak, un dels més importants de l’antiguitat, famós, entre d’altres, per la seva sala hipòstila de proporcions monumentals. Finalment retornarem a bord per sopar i descansar.

4rt Dia – Creuer: Luxor.

Aquest matí anirem a conèixer els complexes funeraris de la ribera occidental del Nil. Començarem les visites a la Vall dels Reis, on s’enterraven els faraons del Regne Nou. Després anirem a conèixer al temple de la reina Hatsepsut a Deir el-Bahari i els famosos Colossos de Mèmnon, l’única resta visible del temple funerari d’Amenhotep III. Acabarem el matí a la Vall de les Reines, on hi ha diverses tombes reials de la XVIII dinastia. Retornarem a bord per dinar i a la tarda començarem la navegació pel Nil rumb a Edfu, on arribarem al vespre.

5è Dia – Creuer: Edfu – Kom Ombo.

Després d’esmorzar anirem a visitar el temple dedicat a Horus a Edfu, un dels més ben conservats de l’Egipte ptolemaic. Retornarem a bord per dinar mentre el vaixell navega rumb a Kom Ombo. A la tarda visitarem aquest temple, dedicat als deus Horus i Sobek i construït també durant l’època ptolemaica. Quan acabem la visita retornarem al vaixell per navegar fins a Aswan. Aquesta nit gaudirem d’un sopar a bord per celebrar l’arribada del nou any.

6è Dia- Creuer – Abu Simbel – Assuan – El Caire.

De bon matí volarem a Abu Simbel, a la ribera del llac Nasser. L’objectiu és visitar els magnífics temples de Ramsès II i la reina Nefertari, ambdós esculpits a la paret rocosa i objecte d’una espectacular operació de salvament durant la construcció de la presa d’Assuan. Quan acabem la visita volarem de retorn a Assuan. Dinarem i a la tarda visitarem el Temple de Philae, la pedrera de l’anomenat Obelisc Inacabat i la famosa presa del llac Nasser. Cap al vespre volarem al Caire.

7è Dia – El Caire – Saqqara – El Caire – Barcelona.

Aquest matí anirem a conèixer la piràmide escalonada de Saqqara, situada a una de les necròpolis més importants de l’Antic Egipte. Abans de retornar al Caire ens aturarem a veure l’estàtua de Ramsès II a Memfis. Dinarem i a la tarda coneixerem alguns dels llocs més importants de la capital del país, com la Ciutadella medieval, la Mesquita de Mohamed Ali i els famosos mercats de Khan el-Khalili. Soparem i al vespre ens traslladarem a l’aeroport per volar a Frankfurt. Nit a bord.

8è Dia – Arribem a Barcelona.

Arribarem a Frankfurt i connectarem amb el vol a Barcelona, on donarem per acabat el viatge.

Data de sortida: 27 desembre.

Preu per persona en habitació doble: 3.655 .- Euros (IVA inclòs).

Suplement habitació individual: 585.- Euros (IVA inclòs).

Aquest preu inclou:

 • Vols de les companyies Lufthansa i Egypt Air, classe turista.
 • Estada a hotel de 5**** al Caire.
 • Creuer Luxor – Assuan a bord del creuer Sonesta Moon Goddess.
 • Pensió completa durant tot el viatge.
 • Servei de maleters a l’hotel i al creuer.
 • Guia acompanyant d’Eurovacances durant tot el viatge.
 • Visita de Gizeh amb entrada a la Gran Piràmide.
 • Visita del Museu Egipci.
 • Visita dels temple de Luxor i Karnak.
 • Visita de la Vall dels Reis, Deir el-Bahari i la Vall de les Reines.
 • Visita dels temples d’Edfu i Kom Ombo.
 • Sopar de Cap d’Any a bord del vaixell.
 • Visita dels temples d’Abu Simbel.
 • Visita del Temple de Philae, l’Obelisc Inacabat i la presa d’Assuan.
 • Visita de Saqqara i Memfis.
 • Visita del Caire amb Khan el-Khalili.
 • Assegurança d’assistència en viatge amb la companyia Europea.
Activitats BCN amb Eurovacances

Fem servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Més info

Aquest web fa servir cookies propies i de tercers per a millorar la teva experiència de navegació. Si continues navegant pel nostre web entenem que dones el teu consentiment.

Tancar